Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης

Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης

kolymbhsh-mathimata-paidia

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τη Β΄ περίοδο (18 έως 29 Ιουλίου) του προγράμματος “Εκμάθηση κολύμβησης 2016“, που υλοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΚΕ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 μέχρι 13ετών (από Β΄ Δημοτικού ως Α΄ Γυμνασίου) και περιλαμβάνει ημερήσιες καθημερινές αποδράσεις (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με τη θάλασσα και να μάθουν να κολυμπούν με ασφάλεια.

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με λεωφορεία που παραλαμβάνουν τα παιδιά από κεντρικά σημεία του Ευόσμου και του Ελευθέριου- Κορδελιού. Η συνοδεία των παιδιών καθώς και η διδασκαλία της κολύμβησης, καλύπτονται από ειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής. Υπάρχει επίσης υποστήριξη από ναυαγοσώστη και νοσηλευτικό προσωπικό σε μόνιμη βάση.

Το πρόγραμμα χαρίζει αξέχαστες ώρες αναψυχής και αποτελεί μια δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά που μένουν στην πόλη και δεν έχουν τη δυνατότητα «διακοπών» ή συμμετοχής σε κατασκηνώσεις.

Απαραίτητη για την εγγραφή είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες – Εγγραφές
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ:
Κολοκοτρώνη 43, κατά τις ώρες : 8:00΄- 20.00΄
Τηλ. 2310-705442 / 2310-574155 / 2310-700082

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ