Τελευταία

  Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

  05-07-2016
  kdap-kentra-dhmioyrgikhs-apasxolhshs-paidiwn
  Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σχολικού έτους 2016-2017, που λειτουργούν στο πλαίσιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.) στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου και στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

  Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα γίνονται μέσω της ΕΕΤΑΑ και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής  δίδονται στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr καθώς και στα τηλέφωνα:

  – 2310 773076 (ΚΔΑΠ Ευόσμου)

  – 2310 706673(ΚΔΑΠ Ελευθερίου Κορδελιού).

  Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι δομές κοινωνικής φροντίδας που λειτουργούν όλο το χρόνο (από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου), φιλοξενώντας παιδιά σχολικής ηλικίας για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου από τις 13.00 έως τις 21.00 (κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους) και πρωινές ώρες 7.30 π.μ. έως 15.30 μ.μ. (τους καλοκαιρινούς μήνες), διευκολύνοντας τους εργαζόμενους γονείς να ανταποκριθούν σε άλλες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Εξασφαλίζουν δημιουργική απασχόληση των παιδιών σε πλήθος ατομικών ή και οργανωμένων δραστηριοτήτων, αξιοποιώντας – κατά ασφαλή και παιδαγωγικό τρόπο-ευχάριστα και παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα τις απογευματινές ώρες το χειμώνα και τις πρωινές το καλοκαίρι να συμμετέχουν σε δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης όπως εικαστικά, ζωγραφική, κατασκευές, θεατρικό παιχνίδι, κ.α.

  You must be logged in to post a comment Login