Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞεκίνησαν οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις

kataskhnwsh-mia-fora-ki-enan-kairo

Ξεκίνησαν την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 17 Ιουνίου  οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας για τους μαθητές Δ, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, Α΄ και Β΄ Γυμνασίου (σχολικού έτους 2015 – 2016) των Σχολείων του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι σε σύγχρονες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις για 11 ημέρες (10 διανυκτερεύσεις).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι (6) κατασκηνωτικές περιόδους στην Κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής και συγκεκριμένα:

Α΄ Περίοδος: από τις 19 Ιουνίου – 29 Ιουνίου

Β΄ Περίοδος: από τις 30 Ιουνίου – 10  Ιουλίου

Γ΄ Περίοδος: από τις 11 Ιουλίου – 21 Ιουλίου

Δ΄ Περίοδος :από τις 22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου

Ε΄ Περίοδος: από 2 Αυγούστου – 12 Αυγούστου

Στ ΄ Περίοδος: από τις 13 Αυγούστου – 23 Αυγούστου.

Το ποσό της οικονομικής συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 82 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται θα το καλύψει ο Δήμος.

Για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι) θα παρέχεται έκπτωση στο ποσό της οικονομικής συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο:

Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – 2ος όροφος Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου, οδός Μ. Αλεξάνδρου 57 (από 7.30 π.μ. – 3.00 μ.μ.).

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 2310762400, 774728, 759717.

Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 € (πραγματικό ή τεκμαρτό).

Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες  και είναι τα εξής:

1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού.

2. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα, για α) την τάξη που τελείωσε το παιδί β) ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση.

3. Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού

4. Εκκαθαριστικό εφορίας του οικονομικού έτους 2015 (φωτοτυπία) ή αντίγραφο Φορολογικής Δήλωσης διαχειριστικού έτους 2015 (φωτοτυπία) από το οποίο να προκύπτει ότι το δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 € (πραγματικό ή τεκμαρτό).

5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους κανονισμού της κατασκήνωσης

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα καλοκαιρινών κατασκηνώσεων για τα ΑμΕΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ