Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑ «Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την αποφυλάκιση Ρουπακιά»

 «Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την αποφυλάκιση Ρουπακιά»

 

xrysh-aygh-fyssas

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Ν. Θεσσαλονίκης με την οποία καταγγέλει την αποφυλάκιση του Ρουπακιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις του Ν. Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει την αποφυλάκιση του Χρυσαυγίτη – δολοφόνου Ρουπακιά. Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά, αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και το σύνολο του λαού.

Είναι τεράστιες οι ευθύνες και της σημερινής κυβέρνησης και των προηγούμενων που αποφυλακίστηκε ο δολοφόνος, στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ρουπακιάς.

Καταδικάζουμε απερίφραστα, δείχνουμε μηδενική ανοχή απέναντι,  στους νοσταλγούς του Χίτλερ, στους δολοφόνους του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα, και  σε όλες τις άλλες εγκληματικές ενέργειες  που έκανε η Χρυσή Αυγή χτυπώντας Συνδικάτα και συνδικαλιστές στο Πέραμα, εργαζόμενους, μετανάστες,  και όχι μόνο.

Εμείς οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. μαζί με τον λαό  και τη νεολαία ιδιαίτερα, πρέπει να επαγρυπνούμε και να απομονώσουμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή όπου και αν εμφανίζεται, ιδιαίτερα στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς.

ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ