Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση για την κατανομή των Δημοτικών Αθλητικών χώρων

Ανακοίνωση για την κατανομή των Δημοτικών Αθλητικών χώρων

dak-eyosmoy
Ανακοίνωση εξέδωσε η αντιδημαρχία παιδείας Κορδελιού-Ευόσμου για την κατανομή των δημοτικών αθλητικών χώρων στα σωματεία:
«Εν όψη της έναρξης της αθλητικής περιόδου 2015-2016 θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες για το πλήθος των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας, καθώς και για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη νέων αθλητικών χώρων (γηπέδων και κλειστών γυμναστηρίων).

Στις υπάρχουσες 14 αθλητικές εγκαταστάσεις δραστηριοποιούνται και αναπτύσσουν τα τμήματα τους 29 αθλητικά σωματεία (τρία περισσότερα από την περσινή χρονιά). Ως εκ τούτου είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των αθλητικών σωματείων παρά την καλή θέληση της Αθλητικής Υπηρεσίας και της Διοίκησης.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε στα αθλητικά σωματεία τη μεταξύ τους συνεργασία και συγχώνευση των τμημάτων τους, καθώς και την καλύτερη διαχείριση των ωρών προπόνησης για να εξαλειφθεί το φαινόμενο της χρήσης του γηπέδου από πολύ μικρό αριθμό αθλητών  (4-5 αθλητές).

Με απώτερο σκοπό την προώθηση του ενεργητικού τρόπου ζωής και την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, θα δουλέψουμε και θα συνεργαστούμε όλοι μαζί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αντιδήμαρχος

 Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης – Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ιωάννης  Καμαρινός»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ