Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Αίας Ευόσμου και η αντιδημαρχία Παιδείας διοργανώνουν αθλητικό πικ νικ

Ο Αίας Ευόσμου και η αντιδημαρχία Παιδείας διοργανώνουν αθλητικό πικ νικ

aias-eyosmoy

Ο «Αίας» Ευόσμου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης- Νέας Γενιάς Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, την Κυριακή 13.9.2015, από τις 6 το απόγευμα θα υποδέχεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Αθλητισμού στους οποίους επιφυλάσσει  ένα πλούσιο ΠΙΚ ΝΙΚ – μια γιορτή με πλούσια δώρα για όλους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της γιορτινής εκδήλωσης οι μικροί φίλοι του Αθλητισμού  θα έχουν την ευκαιρία να αφενός μεν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού παιζοντας μπάσκετ-ποδόσφαιρο-βόλεϊ-πινκ–πονκ, μπάντμιτον και αφετέρου να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές  τους τάσεις  μέσω της ζωγραφικής, των κατασκευών με πυλό και λέγκο.
Παράλληλα θα υπάρχουν και διαδραστικά επιτραπέζια παιγνίδια, κουκλοθέατρο, ποδηλασία,  μέχρι και Face painting για τους τολμηρούς.

Στους γονείς των παιδιών θα δοθεί η ευκαιρία να ασκηθούν κάνοντας Καποέιρα- Αερόμπικ- Γιόγκα και Κετλιμπελς δίπλα σε πολύ γνωστούς και καταξιωμένους personal trainers όπως ο Takos Bagelis, Montanha Soares, Valla Margarita, Olivera Zivic.

Επίσης στις μητέρες που θα συνοδεύσουν τα παιδιά τους θα προσφερθούν  δώρα από γνωστή εταιρία καλλυντικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ συνεχίζονται και ότι από το Σάββατο 5/9/2015 άρχισαν και οι προπονήσεις στην Ακαδημία Μπάσκετ του Αίαντα Ευόσμου. Πληροφορίες στο τηλ. 2310  705639.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ