Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤην Ενορία Αγίου Αθανασίου επισκέφθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη

Την Ενορία Αγίου Αθανασίου επισκέφθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη

mpakogiannh-ntora-evosmos

Τις κοινωνικές δομές της Ιεράς Μητρόπολεως Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως επισκέφτηκε σήμερα η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα και τον Πρωτοπρεσβύτερο και Προϊστάμενο της ενορίας π. Γεώργιο Μίλκα είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον ιστορικό μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Αθανασίου Ευόσμου και στη συνέχεια να επισκεφτεί τις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης, τον παιδικό σταθμό, το συσσίτιο καθώς και την υπό ανέγερση Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων – Εστία Παπαγεωργίου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπολέως & Σταυρουπόλεως.

“Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη και ιδιαίτερα συγκινημένη από το έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικό και καίριο που αναδεικνύει την αλληλεγγύη και το φιλότιμο του έθνους μας” δήλωσε η κ. Μπακογιάννη,εξαίροντας την προσφορά του Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα αλλά και το πρότυπο λειτουργίας των κοινωνικών δομών της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, ενώ συνεχάρη της εθελόντριες μαγείρισσες του συσσιτίου, που κάθε μέρα εθελοντικά διακονούν 450 απόρους.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας καλωσόρισε την κυρία Μπακογιάννη στο δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Βόρειας Ελλάδας ενώ είχε την ευκαιρία να την ενημερώσει εν συντομία για τη λειτουργία των δημοτικών κοινωνικών δομών καθώς και για τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ