Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου

dhmotiko-symboylio-aithousa-3e

Στη συνεδρίαση της 7ης Σεπτέμβρη του 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διεξήχθησαν και οι εκλογές για την ανάδειξη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, με βάση το νόμο, απαρτίζεται από 8 τακτικά μέλη εκ των οποίων 5 δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης και 3 της αντιπολίτευσης. Εκλέγονται επίσης 5 αναπληρωματικά μέλη εκ των οποίων 3 δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης και 2 της αντιπολίτευσης. Διοίκηση και αντιπολίτευση διεξήγαν ξεχωριστές διαδικασίες για την ανάδειξη των δημοτικών συμβούλων που προτείνουν στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου.

Με βάση τις παραπάνω διαδικασίες η διοίκηση πρότεινε ως τακτικά μέλη τους κ.κ. Σιταρίδη Παύλο με 27 ψήφους, Δαλαμπίρα-Πάικα Αννέτα με 27 ψήφους, Χατζηβρέττα Γεώργιο με 27 ψήφους, Γαρούφα Αθανάσιο με 27 ψήφους, Σαπρανίδη Αβραάμ με 27 ψήφους και ως αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Ανδρεάδη Βασίλειο με 27 ψήφους, Μερκούρη Σπυρίδων με 27 ψήφους, Στεργιάδη Στέργιο με 27 ψήφους.

Από την αντιπολίτευση με βάση τις διαδικασίες προτάθηκαν ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής οι κ.κ. Κατσιάς Λάζαρος με 17 ψήφους, Στεφανίδης Λουκάς με 17 ψήφους, Σωτηράκης Κωνσταντίνος με 17 ψήφους και ως αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Λαφαζανίδης Ευστάθιος με 17 ψήφους, Αραμπατζής Δημήτριος με 17 ψήφους.

Μετά το πέρας της πρώτης ψηφοφορίας που διεξήχθη στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου εξελέγησαν με απόλυτη πλειοψηφία ως τακτικά και ως αναπληρωματικά μέλη όλοι οι υποψήφιοι. Αναλυτικά εξελέγησαν οι κ.κ. Σιταρίδης Παύλος με 33 ψήφους, Χατζηβρέττας Γεώργιος με 33 ψήφους, Γαρούφας Αθανάσιος με 33 ψήφους, Δαλαμπίρα-Πάικα Αννέτα με 32 ψήφους, Σαπρανίδης Αβραάμ με 32 ψήφους, Σωτηράκης Κωνσταντίνος με 27 ψήφους, Στεφανίδης Λουκάς με 23 ψήφους, Κατσιάς Λάζαρος με 23 ψήφους, και ως αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Στεργιάδης Στέργιος με 33 ψήφους, Μερκούρης Σπυρίδων με 33 ψήφους, Ανδρεάδης Βασίλειος με 32 ψήφους, Αραμπατζής Δημήτριος με 25 ψήφους, Λαφαζανίδης Ευστάθιος με 23 ψήφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ