Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ευχαριστεί το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά”

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ευχαριστεί το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά”

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” για την αξιέπαινη πρωτοβουλία στήριξης μιας νεαρής ανήλικης ωφελουμένης των κοινωνικών δομών του Δήμου μας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου έγινε η αγορά όλων των απαραίτητων βρεφικών ειδών που θα προσφερθούν στην ανήλικη μητέρα, ώστε να μπορέσει να καλύψει τις πρώτες βασικές ανάγκες του μωρού της.

“Το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Η Αγκαλιά” είναι ανεκτίμητο και ζωτικό. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποδειγματική μας συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή της “Αγκαλιάς” σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, για τη στήριξη μιας ανήλικης συνδημότισσας μας, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το μωρό της” τόνισε η Αντιδήμαρχος Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ