Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπαράδεκτη διχαστική ανακοίνωση της παράταξης του Νίκου Ζυγά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Απαράδεκτη διχαστική ανακοίνωση της παράταξης του Νίκου Ζυγά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Η παράταξη του Νίκου Ζυγά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε μια απαράδεκτη και διχαστική ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει την κυβέρνηση γιατί, εν μέσω πανδημίας κοροναϊού, δίνει την άδεια στο «ΤΙΤΑΝ» για να προχωρήσει στην καύση σκουπιδιών. Η παράταξη του κυρίου Ζυγά, αντί να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεπεράσουμε την κρίση του κοροναϊού δίνοντας άδεια στο «ΤΙΤΑΝ» για την καύση των σκουπιδιών, κάνει φθηνή αντιπολίτευση. Η παράταξη του κυρίου Ζυγά δεν θέλει να καταλάβει ότι η κρίση του κοροναϊού με τον κόσμο κλεισμένο στο σπίτι του είναι η καλύτερη ευκαιρία για να υπάρξει εθνική ομοψυχία και επιτέλους το «ΤΙΤΑΝ» να αρχίσει να καίει σκουπίδια. Η παράταξη του κυρίου Ζυγά μάλιστα ολοκληρώνοντας την απαράδεκτη διχαστική ανακοίνωσή της κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σπάει» την καραντίνα του κοροναϊού και προχωράει σε αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές ενάντια στην υγεία των πολιτών.

Δηλαδή δεν ξέρει η κυβέρνηση τι είναι καλό για την υγεία των πολιτών και ξέρουν ο κύριος Ζυγάς και ο κύριος Μπαλτάς;! Θα μας τρελάνουν εντελώς; Ούτε που πάει το μυαλό των δύο αυτών κυρίων, που είναι και δάσκαλοι, ότι η κυβέρνηση μπορεί να ανακάλυψε ότι η καύση των σκουπιδιών καταπολεμά τον κοροναϊό και γι’ αυτό προχωράει εν μέσω της πανδημίας στην αδειοδότηση του «ΤΙΤΑΝ». Αλλά πού να πάει το μυαλό τους σε τόσο προχωρημένα πράγματα… αυτοί συνεχώς έχουν το νου τους στη διχαστική αντιπολίτευση.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ