Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η “Αγκίδα” αδικεί τον εαυτό της αναδημοσιεύοντας την άποψη του Στάθη Λαφαζανίδη...

«Η “Αγκίδα” αδικεί τον εαυτό της αναδημοσιεύοντας την άποψη του Στάθη Λαφαζανίδη για την πεζοδρόμηση της οδού Πέτρου Λεβαντή»

Σχόλιο στο facebook έκανε η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του Πέτρου Σούλα, Δροσιά Δημητρίου, για την αναδημοσίευση από την «Αγκίδα» ρεπορτάζ της εφημερίδας του Ελευθερίου Κορδελιού «ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ» του 1997 που εκδιδόταν από τον Στάθη Λαφαζανίδη. Το ρεπορτάζ αφορούσε την πεζοδρόμηση της οδού Πέτρου Λεβαντή και είναι το παρακάτω:

«Αδικείτε τον εαυτό σας εκεί στην Αγκίδα. Κάποιος που δεν έζησε τα γεγονότα της εποχής και προσπαθεί να τα καταλάβει μέσω των δημοσιεύσεων της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (εφημερίδας της παράταξης Λαφαζανίδη εκείνη την εποχή) είναι σαν να θέλει να μάθει την αλήθεια για το μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και να διαβάζει την Αυγή Ή σαν κάποιος να θέλει να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα του Αδώνιδος και να βλέπει ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι ότι ως λαός είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε πεζοδρομήσεις. Απόδειξη η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη που την έκανε ο Μπουτάρης όντας απέναντι σε όλους, και κυρίως στους καταστηματάρχες και σήμερα είναι πόλος έλξης για όλους τους επισκέπτες της πόλης, ειδικά τις ημέρες των εορτών προς όφελος φυσικά των καταστηματαρχών και του τζίρου τους. Στην πεζοδρόμηση της Πέτρου Λεβαντή δεν δόθηκε ο χρόνος για να κριθεί. Αντ’ αυτής έγινε η πεζοδρόμηση της Εθνικής Αντιστάσεως χωρίς πρόγραμμα χωρίς καν να είναι ο δρόμος χαρακτηρισμένος πεζόδρομος χωρίς αλλαγή χαρακτηρισμού στο ΓΠΣ με αποτέλεσμα τα σημερινά προβλήματα με την αδειοδότηση των καταστημάτων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ