Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΥποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι – μελισσούλες - πουλιά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι – μελισσούλες – πουλιά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν υπάρχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές! Υπάρχουν μελισσούλες καθώς τους βλέπεις να χοροπηδούν από λουλούδι σε λουλούδι προσπαθώντας να μαζέψουν γύρη… με το μπαρντόν… χοροπηδούν από υποψήφιο δήμαρχο σε υποψήφιο δήμαρχο προσπαθώντας να αποκομίσουν οφέλη ιδεολογικά και όχι υλικά. Τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους δεν τους νοιάζει ούτε να γίνουν αντιδήμαρχοι, ούτε να καταλάβουν άλλες έμμισθες θέσεις και δεν τρέχουν πίσω από τους υποψηφίους δημάρχους με τέτοιο σκοπό! Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τους ενδιαφέρει να μας σώσουν και άπαξ και ετάχθησαν σ’ αυτόν τον σπουδαίο σκοπό του σωσίματός μας, τίποτα δεν τους σταματά!

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν δεσμεύονται! Είναι ελεύθερα πουλιά και πετούν από κανάρα σε κανάρα υποψηφίου δημάρχου για να βρουν μία στοργική ιδεολογική αγκαλιά, η οποία θα αγκαλιάσει και τους ίδιους και όλους τους κατοίκους του δήμου! Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι κορόιδα να ζήσουν σε παραταξιακά κλουβιά και να δεσμευτούν με έναν υποψήφιο δήμαρχο, γι’ αυτό θα χτίσουν είκοσι φωλιές (μπορεί να εμφανιστούν και είκοσι υποψήφιοι δήμαρχοι) κι άμα γουστάρουν ιδεολογικές αγκαλιές από κανάρα σε κανάρα θα πετούν!

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου απλά πρέπει να συνεννοηθούν για να μεταμορφώνονται ταυτόχρονα από μελισσούλες σε πουλιά ειδάλλως κινδυνεύουν οι μελισσούλες να φαγωθούν από τα πουλιά!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ