Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣχέδιο επέκτασης των ΕΛΠΕ στο αθλητικό πάρκο της «ΕΚΟ»!

Σχέδιο επέκτασης των ΕΛΠΕ στο αθλητικό πάρκο της «ΕΚΟ»!

Το αθλητικό πάρκο της «ΕΚΟ» που μετά βαΐων και κλάδων παραχώρησαν για ένα χρόνο τα ΕΛΠΕ στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, μετά από αυτόν τον χρόνο και αν ο λαός του δήμου το επιτρέψει, θα πάψει να υπάρχει! Τα ΕΛΠΕ έχουν σκοπό να επεκταθούν απορροφώντας το αθλητικό πάρκο της «ΕΚΟ». Αυτό αποκάλυψε χθες 24 Γενάρη 2018 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού – Ευόσμου ο ανεξαρτητοποιημένος από τη διοίκηση δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καμαρινός. Μάλιστα ο κύριος Καμαρινός δήλωσε ότι γνωρίζει αυτόν τον σχεδιασμό εδώ και ένα χρόνο!

Την τοποθέτηση του κυρίου Καμαρινού επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο δήμαρχος ο οποίος είπε ότι τα ΕΛΠΕ θα χτίσουν κλειστό γυμναστήριο για το δήμο σε άλλη τοποθεσία! Δηλαδή ο σχεδιασμός επέκτασης των ΕΛΠΕ με καταστροφή του αθλητικού πάρκου είναι αληθινός αλλά κανένας μέχρι χθες δεν ήξερε τίποτα κι αν δεν υπήρχαν τα ερωτήματα που θέσαμε χθες για την παραχώρηση του αθλητικού πάρκου για ένα χρόνο στο δήμο, πιθανότατα η τοπική κοινωνία θα μάθαινε τον σχεδιασμό αφού αυτός πρώτα θα είχε υλοποιηθεί!

Την ώρα δηλαδή που τα ΕΛΠΕ σχεδιάζουν να καταστρέψουν το αθλητικό πάρκο επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις τους, την ώρα που η διοίκηση του δήμου γνωρίζει τις προθέσεις των ΕΛΠΕ, στήθηκε μία φιέστα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για ένα χρόνο στο δήμο και πλήθος Μέσων Ενημέρωσης διαφήμιζαν την γενναιοδωρία των ΕΛΠΕ απέναντι στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου!

Βέβαια τα ΕΛΠΕ μπορεί να διαψεύσουν τα παραπάνω κατηγορώντας τους κ. Καμαρινό και Σούλα για ψευδείς διαδόσεις, όπως ακριβώς έκαναν με εκείνην την εταιρεία η οποία για λογαριασμό τους διέπραξε εκείνην την ωραιότατη παρακολούθηση κι εκείνο το ωραιότατο φακέλωμα πολιτών, φορέων και πολιτικών που δραστηριοποιούνται κατά της μόλυνσης του περιβάλλοντος!

Οψόμεθα, αφού η ιστορία της καταστροφής του αθλητικού πάρκου της «ΕΚΟ» δεν μπορεί να περάσει με κανέναν κουρνιαχτό που ο κάθε πονηρός θα προσπαθήσει να σηκώσει!

Βασίλης Κιμ.

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τα ΕΛΠΕ για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ