Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ δήμος Κορδελιού - Ευόσμου τιμά τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Ζησίδη

Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου τιμά τον Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Ζησίδη

Αύριο Σάββατο 1η Απριλίου ο Δήμος Κορδελιού-Εύοσμου θα υποδεχθεί  την  Αλεξάνδρειο Φλόγα στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου στις 15.50, συμμετέχοντας για 4η χρονιά στη Λαμπαδηδρομία  που διοργανώνεται στο πλαίσιο του 12ου Διεθνή Μαραθωνίου Δρόμου « Μέγας Αλέξανδρος» .

Την Αλεξάνδρειο Φλόγα  θα υποδεχθούν ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας , ως μέλος της Επιτίμου Οργανωτικής Επιτροπής του 12ου  Μαραθωνίου, με τον Παραολυμπιονίκη συνδημότη μας Δημήτρη Ζησίδη, παρουσία των  Δημοτικών  Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης,  Πετοσφαίρισης και των  Αθλητικών  Συλλόγων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (ομαδικών και ατομικών αθλημάτων) που κατέκτησαν πρωταθλήτρια  παγκόσμια, πανευρωπαϊκή, ή πανελλήνια νίκη  κατά την αθλητική περίοδο 2015-2016.

Αμέσως μετά την λήξη της τελετής υποδοχής της Αλεξανδρείου Φλόγας, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή του Παραολυμπιονίκη  κ. Δημήτρη Ζησίδη ο οποίος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο  στο Αγώνισμα της Σφαιροβολίας στην Αγωνιστική κατηγορία F32.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ονοματοδοσία του Κλειστού Γυμναστηρίου Ελευθερίου Κορδελιού επί της οδού Α. Παπάγου σε κλειστό Γυμναστήριο « ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΔΗΣ» καθώς και η απονομή τιμητικών πλακετών τόσο στον Παραολυμπιονικη όσο και στον προπονητή του Λάζαρο Στεφανίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ