Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ διάρκεια της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας

Η διάρκεια της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας

Η περιοχή που βρίσκεται εντός της ζώνης ασφαλείας, ακτίνας 1.900 μέτρων από την βόμβα, θα πρέπει να έχει εκκενωθεί έως τις 10 το πρωί της Κυριακής 12 Φλεβάρη προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση απενεργοποίησης και μεταφοράς της βόμβας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες καλούν τους κατοίκους που διαμένουν εντός της περιοχής, η οποία πρέπει να εκκενωθεί, να ξεκινήσουν την διαδικασία της εκκένωσης από νωρίς το πρωί προκειμένου να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο εάν επιχειρήσουν να κινηθούν όλοι ταυτόχρονα λίγο πριν τις 10 η ώρα το πρωί! Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου έχει ζητήσει από την τροχαία να προχωρήσει σε απαγόρευση στάθμευσης στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του δήμου για την Κυριακή 12 του Φλεβάρη και θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Η επιχείρηση για την απομάκρυνση της βόμβας θα διαρκέσει από 4 έως 8 ώρες, χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι κάτοικοι της ζώνης εκκένωσης θα πρέπει να παραμείνουν έξω από αυτήν. Όταν θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση οι κάτοικοι θα κληθούν με ανακοίνωση των αρχών να επιστρέψουν στις κατοικίες τους.

Ο χάρτης της εκκένωσης για την εξουδετέρωση της βόμβας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και χρήσιμες πληροφορίες για τους πολίτες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Η λειτουργία των Ιερών Ναών που βρίσκονται εντός της ζώνης εκκένωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ