Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε χθες το απόγευμα από την Περιφέρεια ολόκληρος ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου καθώς και ολόκληροι οι δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Δέλτα. Η Περιφέρεια κήρυξε τους τρεις δήμους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης προκειμένου να διευκολυνθούν όλες οι ενέργειες στις οποίες οι δήμοι είναι απαραίτητο να προβούν προκειμένου να διεξαχθεί την Κυριακή 12 Φλεβάρη η απενεργοποίηση και μεταφορά της βόμβας που βρέθηκε σε πρατήριο καυσίμων στο Κορδελιό.

Οι αρχές δρουν συντονισμένα και καλούν τους πολίτες να συμμορφωθούν στις οδηγίες προκειμένου όλη η επιχείρηση να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια. Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου βρίσκεται στη διαδικασία εκτύπωσης υλικού, το οποίο θα μοιραστεί στις κατοικίες της περιοχής που πρέπει να εκκενωθεί έτσι ώστε η εκκένωση της περιοχής να γίνει με ασφάλεια και χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού. Ο δήμος έχει δώσει ήδη τηλέφωνα επικοινωνίας για την ενημέρωση των πολιτών.

Ο χάρτης της εκκένωσης για την εξουδετέρωση της βόμβας την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και χρήσιμες πληροφορίες για τους πολίτες

Η διάρκεια της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας

Η λειτουργία των Ιερών Ναών που βρίσκονται εντός της ζώνης εκκένωσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ