Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Βρώμα και δυσωδία» απ’ την κουτσή Μαρία!!

«Βρώμα και δυσωδία» απ’ την κουτσή Μαρία!!

«Ενάμισης μήνας κατάληψη του δημαρχείου, ήταν για να ανέβουν οι μετοχές των συνδικαλιστών»

Αυτά είπε ένας εκ των «παρατρεχάμενων» της διοίκησης έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, απευθυνόμενος στους γονείς του 25ου δημοτικού και χωρίς να έχει καμία σχέση αυτό που είπε, με τη συζήτηση!

Όταν κλήθηκε από σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης να απαντήσει σε ποιους αναφέρεται, γιατί οι συνδικαλιστές του δήμου έχουν και ιστορία και όνομα, τήρησε σιγή ιχθύος.

Ο σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης του είπε ότι θα έπρεπε να ντρέπονται κι αυτός και η διοίκησή του, γι’ αυτά που λένε για τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους του δήμου, ενώ προκλήθηκε ένταση, γιατί ο «παρατρεχάμενος» δεν έλεγε να συμμαζέψει τις κουβέντες του, για τους ανθρώπους του μόχθου, που έτυχε, αντί να τους ξεζουμίζει ο ιδιώτης, να τους ξεζουμίζει το δημόσιο!

Οι εργαζόμενοι του δήμου, αλλά και όλος ο λαός πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα από τις κουβέντες του «παρατρεχάμενου» για το πώς αντιμετωπίζει η εξουσία τους εργαζόμενους και για το πώς «τσουβαλιάζει» αγωνιστές συνδικαλιστές, με συνδικαλιστές πουλημένους που εξετράφησαν από τα ίδια αστικά κέντρα εξουσίας, που εκτρέφουν και «παρατρεχάμενους»!

Οι εργαζόμενοι του δήμου δεν κατέλαβαν ενάμιση μήνα το δημαρχείο για να ανέβουν οι μετοχές κανενός συνδικαλιστή! Κατέλαβαν το δημαρχείο, για να υπερασπίσουν το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους, αλλά και το μέλλον όλου του λαού. Είχαν καλέσει σε συστράτευση όλον το λαό για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, για να μη συνεχιστεί ο κατήφορος!

Θυμόμαστε όλοι την συμπεριφορά της διοίκησης, που ενώ στην αρχή συντάχθηκε με τους εργαζόμενους, στην πορεία τους «άδειασε» χάριν του δημοσίου συμφέροντος! Δεν τους «άδειασε» για το δημόσιο συμφέρον! Τους «άδειασε» γιατί υπηρετεί την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, που υπηρετεί και η συγκυβέρνηση του αίσχους! Την ίδια πολιτική που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους!

Ο «παρατρεχάμενος» και η διοίκησή του, τρέμουν όσο τίποτε άλλο τους αγώνες των εργαζομένων! Φοβούνται την ανατροπή της πολιτικής που υπηρετούν! Γι’ αυτό και όλη η χολή για την κατάληψη του δημαρχείου!

Υ.Γ. Τον τίτλο «παρατρεχάμενος» τον κέρδισε με το σπαθί του ο συγκεκριμένος, γιατί κατά την ανοιχτή συνέλευση του 25ου δημοτικού σχολείου και ενώ ο δήμαρχος προσπαθούσε να τα «βγάλει πέρα» με τους αγανακτισμένους γονείς, αυτός περιφερόταν ανάμεσα στους γονείς και ψιθύριζε ότι δεν φταίει ο δήμαρχος για το σχολείο τους, αλλά ο προηγούμενος δήμαρχος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ