Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» στο Καρπενήσι

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» στο Καρπενήσι

 

Παναγία Προυσιώτισσα
Παναγία Προυσιώτισσα

Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» έπειτα από πρόσκληση του δήμου Καρπενησίου θα συμμετάσχει στις «γιορτές δάσους 2016» με χορευτικό τμήμα και μουσικούς.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου η εκδήλωση στην πλατεία του Καρπενησίου θα είναι αφιερωμένη στους ήχους και τις μουσικές του Πόντου με χορευτικό και μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα επιμεληθεί ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

"Πάντα Βρέχει"
“Πάντα Βρέχει”

Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» θα πάρει μέρος στους εορτασμούς προς τιμήν του Σουλιώτη ήρωα Μάρκου Μπότσαρη, συμμετέχοντας στην πομπή που θα καταλήγει στην πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, όπου και θα δοθεί συναυλία από τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής «Διονύσιος Σολωμός».

Στα πλαίσια της συμμετοχής του Συλλόγου στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καρπενησίου, θα πραγματοποιηθεί τριήμερη εκδρομή στις 5-6-7 Αυγούστου. Κατά την παραμονή στην πόλη του Καρπενησίου θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στη Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας, στους Κορυσχάδες και στο «Πάντα Βρέχει».

Κορυσχάδες
Κορυσχάδες

Όσοι φίλοι του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδρομή μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 694 9415423.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ