Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Χειρότερος και από τον δήμαρχο της Λεστινίτσας!!»

«Χειρότερος και από τον δήμαρχο της Λεστινίτσας!!»

Τραγικούς και κωμικούς χαρακτηρίζει, με ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook, η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού όσους από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου συμμετείχαν στην υποδοχή του πρωθυπουργού στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου. Η ανάρτηση τονίζει ότι τα μέλη της διοίκησης του δήμου αντί να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό μπροστά στις κάμερες την πλήρη στελέχωση της μονάδας, την οικονομική ανάπτυξη του τόπου που μαραζώνει από την ανεργία και εν μέσω της πανδημίας έχει τσακίσει τα νοικοκυριά της δυτικής Θεσσαλονίκης, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καλύτερο κοινωνικό κράτος, ζήτησαν την επέκταση του μετρό στη Δυτική Θεσσαλονίκη!

Ολόκληρη η ανάρτηση της παράταξης του κυρίου Καμαρινού είναι η παρακάτω:

«Η επίσκεψη ενός πρωθυπουργού της χώρας στον δήμο μας είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο γεγονός, ανεξαρτήτως της προτιμήσεως του καθενός πολίτη προς το πρόσωπο του αρχηγού του κράτους μας. Στα πλαίσια αυτά η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη αποτελεί θετικό γεγονός. Μήπως έπρεπε όμως να συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο από την δημοτική αρχή της “Νέας Πνοής” ώστε να προωθηθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας;

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά απέναντι σε κυβερνητικό παράγοντα, ο δήμαρχος και οι εκλεκτοί του (της καθαριότητας!! και του πολιτισμού!!) που έτρεχαν πίσω από την πρωθυπουργική συνοδεία για φωτογραφίες, αποδείχτηκαν όλοι κατώτεροι των περιστάσεων να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του τόπου μας και των δημοτών μας.

Τραγικοί έως κωμικοί συνάμα, μόλις βγήκαν από το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου αντί να ζητήσουν μπροστά στις κάμερες την πλήρη στελέχωση της μονάδας, την οικονομική ανάπτυξη του τόπου που μαραζώνει από την ανεργία και εν μέσω της πανδημίας έχει τσακίσει τα νοικοκυριά της δυτικής Θεσσαλονίκης, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καλύτερο κοινωνικό κράτος, τι λέτε να του ζήτησαν; Τι λέτε να τον ρώτησαν; Αν θα κάνει την γραμμή του Μετρό και δυτικά!! Τόσο οραματιστές για αυτόν τον τόπο!!

Χειρότερος και από τον δήμαρχο της Λεστινίτσας, ο δήμαρχος κ. Κλεάνθης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας. Ευτυχώς που δεν ζήτησε μαμή για ξεμάτιασμα!! Δεν έχουμε πλέον να περιμένουμε τίποτα από αυτήν την τραγική ομάδα διοίκησης. Μία επίσκεψη στα κοινωνικά δίκτυα του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου είναι αρκετή να καταλάβει κάποιος από τα σχόλια, την αγανάκτηση του κόσμου.

Τους πήραν χαμπάρι όλοι!!»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ