Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚάποιος ή κάποιοι εκ των Κοντσίδη, Σούλα, Δεμέτη είναι ψεύτης ή ψεύτες

Κάποιος ή κάποιοι εκ των Κοντσίδη, Σούλα, Δεμέτη είναι ψεύτης ή ψεύτες

Ο κύριος Αντώνης Κοντσίδης, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Καμαρινού, είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Ιανουαρίου 2020 ότι όσα γράφτηκαν σε ιστοσελίδες για την τρύπα των 14 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Ο κύριος Πέτρος Σούλας, δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κατά την ίδια συνεδρίαση είπε ότι τα δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες και στα Μέσα Ενημέρωσης ήταν πολύ πριν το πόρισμα κι ότι επίσης αυτό δεν γράφει για τρύπα 14 εκατομμυρίων, παρά για κάποιες παρατυπίες κι όχι για εκατομμύρια που φαγώθηκαν ή χάθηκαν.

Η κυρία Φωτεινή Δεμέτη, διευθύντρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, κατά την ίδια συνεδρίαση είπε ότι μια αναφορά του ΣΔΟΕ ονομάστηκε πόρισμα. Η αναφορά μάλιστα έγραφε στην τελευταία της σελίδα ότι η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει την αποτίμηση της ζημιάς και της ευθύνης αν υπάρχει. Αυτό το πράγμα, που ονομάστηκε πόρισμα, δόθηκε στο κανάλια για να διασυρθεί ο δήμος. Αυτά είπε η κυρία Δεμέτη.

Τα όσα λέει ο κύριος Σούλας και η κυρία Δεμέτη δεν έχουν μεγάλη διαφορά παρά το γεγονός ότι ο κύριος Σούλας μιλάει για πόρισμα, ενώ η κυρία Δεμέτη όχι. Αυτά που λένε ο κύριος Σούλας και η κυρία Δεμέτη έρχονται όμως σε σύγκρουση με αυτά που λέει ο κύριος Κοντσίδης. Κάποιος λοιπόν μεταξύ Σούλα – Δεμέτη από τη μια και Κοντσίδη από την άλλη, λέει ψέματα, γιατί δεν γίνεται να λένε όλοι την αλήθεια. Επίσης μετά από τόσον καιρό δεν μπορεί να μπερδεύεται κάποιος. Κάποιος είπε σκόπιμα ψέματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ποιος είπε ψέματα; Ο κύριος Σούλας και η κυρία Δεμέτη ή ο κύριος Κοντσίδης; Ποιος; Υπήρχε πόρισμα του ΣΔΟΕ που έγραφε για τρύπα 14 εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ