Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΣημαντική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ για τους ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές

Σημαντική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ για τους ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές

Πηγή: Eurokinissi

Στους συναδέλφους τους των μικρότερων κατηγοριών αφιέρωσαν το πρώτο λεπτό των αγώνων τους οι ποδοσφαιριστές της Super League, μετά από κάλεσμα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Η σημαντική αυτή πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ έγινε πράξη από τους ποδοσφαιριστές των «μεγάλων» ομάδων , όπου παρέμειναν ακίνητοι στο πρώτο λεπτό των αγώνων των ομάδων τους, στηρίζοντας έτσι τους αθλητές των μικρότερων ποδοσφαιρικών κατηγοριών της χώρας που αγωνίζονται στις ομάδες τους ανασφάλιστοι.

Ο ΠΣΑΠ, σε ανακοίνωσή του, τόνιζε τα εξής: «Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα. Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Super League 2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ