Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΝτέρμπι τίτλου στην Τούμπα

Ντέρμπι τίτλου στην Τούμπα

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού (19.30, Novasports 1) ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League καθώς μπορεί να κρίνει ακόμα και τον τίτλο. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι, με το γνωστό περιστατικό της περσινής περιόδου, τον τραυματισμό του τότε τεχνικού των Πειραιωτών Όσκαρ Γκαρθία, που συνέβαλλε στο γεγονός ο ΠΑΟΚ να μείνει πίσω βαθμολογικά.  Έτσι, στο σημερινό παιχνίδι, εκτός των χιλιάδων φιλάθλων θα είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής παρακολούθησης των FIFA και UEFA Χ. Χούμπελ καθώς και ο σύμβουλος της ΕΠΟ Π. Φούσεκ οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τα πάντα για τις Ομοσπονδίες τους.

Ο «δικέφαλος» στην έδρα του θα κυνηγήσει να πάρει τη νίκη που θα διευρύνει την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά των έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό, ο οποίος δείχνει πως έχει βρει τα πατήματά του και γνωρίζει ότι η ήττα στο ντέρμπι μπορεί να είναι καταστροφική για την υπόθεση πρωτάθλημα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «πονοκεφαλιάζει» με τους διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι αλλά φαίνεται να παραμένει πιστός στους 11 που μέχρι τώρα έχουν οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Ελαμπντελαουί (που είναι τραυματίας), Σολδάνο, Ανδρούτσο και Μεριά. Αντίθετα, στους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς είναι ο παλιός γνώριμος τέτοιων ντέρμπι, Αβραάμ Παπαδόπουλος. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Χιλ Μανθάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ