Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα Πλεξίματος και Λαϊκής Τέχνης της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα Πλεξίματος και Λαϊκής Τέχνης της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.

Τον ξεχωριστό και μαγικό κόσμο της χειροποίητης δημιουργίας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν οι συμμετέχοντες στα τμήματα Πλεξίματος και Λαϊκής Τέχνης που διοργανώνει στο πλαίσιο των Επιμορφωτικών της Προγραμμάτων η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου. 

Με εφόδιο το μεράκι και τη δίψα για μάθηση και με πυξίδα την έμπνευση, το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Στην πλεκτική οι συμμετέχοντες διδάσκονται τεχνικές πλεξίματος με  τις βασικές βελονιές, μαθαίνουν να διαβάζουν οδηγίες και σχεδιαγράμματα και να τα εφαρμόζουν στην πράξη πλέκοντας σκουφάκια, μπλούζες, ζακέτες, εσάρπες, κλπ. Επίσης διδάσκονται τις βασικές πλέξεις με το βελονάκι.

Στο τμήμα λαϊκής τέχνης οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να φτιάχνουν καλάθια από νήμα ή εφημερίδα, να δημιουργούν άλλες κατασκευές από νήματα, καραβάκια από χαρτοπολτό,  επιτοίχια καπέλα από ύφασμα κλπ.

Οι εγγραφές στα τμήματα συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν πληροφορίες στα Γραφεία της ΔΗΚΕΚΕ (πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθνικής Αντιστάσεως 56, τηλέφωνο: 2310 767659).

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ