Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα παραμύθια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου είναι τα μόνα που γίνονται πράξη

Τα παραμύθια του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου είναι τα μόνα που γίνονται πράξη

Του Στέργιου Στεργιάδη

Την ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου επέλεξε ενημερωτική ιστοσελίδα να μας κάνει να διασκεδάσουμε, δημοσιεύοντας συνέντευξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη».

Το τι παραμύθια λέει για άλλη μια φορά ο δήμαρχος, δεν λέγεται. Μέχρι που γράφει ότι γίνεται πράξη η υπόσχεση που έδωσε να κάνει τον δήμο πρωταγωνιστή! Πώς τεκμαίρεται αυτό; Από το γεγονός ότι έφτιαξε τμήμα κίνησης, τμήμα πολιτικής προστασίας, τμήμα παραγωγής μελετών και τμήμα νομικών! Όπως και να το κάνεις τα παραπάνω είναι μια καλή βάση για να πρωταγωνιστήσει ο κύριος Αλεξανδρίδης!!

Παρακάτω όμως λέει κι άλλα παραμύθια για τον τρόπο που έκανε τον δήμο πρωταγωνιστή, αναφερόμενος στη διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου, για την οποία λέει ότι βρίσκεται στο στάδιο των μελετών. Όμως μόλις μερικούς μήνες πριν, ο κύριος δήμαρχος διακήρυσσε ότι η διάνοιξη της Ιπποδρομίου θα είχε ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο της θητείας του.

Δεν θα αναφερθώ καθόλου στα έργα, τα οποία δρομολόγησε η προηγούμενη διοίκηση του δήμου, η διοίκηση Μανδαλιανού και τα οποία ο κύριος Αλεξανδρίδης παρουσιάζει για ακόμα μια φορά ως δικό του κατόρθωμα, και δεν θα αναφερθώ γιατί η τακτική του κυρίου Αλεξανδρίδη να καπηλεύεται έργα άλλων, αποδεικνύει ότι δεν έχει δρομολογήσει κανένα έργο.

Ο αθεόφοβος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έφτασε να παρουσιάσει ως έργο μέχρι και τη διοργάνωση του 1ου νυχτερινού ημιμαραθώνιου δυτικά, μέχρι και τη φίμωση των δημοτικών συμβούλων στις συνεδριάσεις, μέχρι και τις αδικαιολόγητες μετατάξεις εργαζομένων που έκανε στις Υπηρεσίες του δήμου.

Αφού σε ολόκληρη τη συνέντευξή του ο κύριος Αλεξανδρίδης φλομώνει τον αναγνώστη στα παραμύθια, στο τέλος αρχίζει και ονειρεύεται. Ονειρεύεται πάρκα, γήπεδα, σχολεία, αναπλασμένους δρόμους και κοινόχρηστους χώρους, αξιοποίηση των στρατοπέδων, ομορφότερο και καθαρότερο περιβάλλον.

Δεν γνωρίζω εάν ο κύριος δήμαρχος βγήκε από το όνειρό του στο τέλος της συνέντευξης, είναι όμως σίγουρο πως τους δημότες θέλει να τους κοιμίσει με τα παραμύθια του και να μην τους αφήσει να ξυπνήσουν ποτέ, για να τον ανέχονται.

Φυσικά στη συνέντευξή του δεν είπε τίποτα για την ανεξαρτητοποίηση και για τις καταγγελίες πρωτοκλασάτου αντιδημάρχου του.

Όσο τα παραμύθια του δημάρχου μεγαλώνουν, όσο κανένα έργο δεν υλοποιείται, τόσο οι συνεντεύξεις του πυκνώνουν, στην προσπάθειά του με τα λόγια να χτίσει ανώγεια και κατώγεια.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ