Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦίμωσε και τους δημότες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Φίμωσε και τους δημότες ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν φιμώνει μόνο τους δημοτικούς συμβούλους κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφεύγοντας τη διαδικασία των ερωτήσεων και των τοποθετήσεων όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να φιμώσει και τους δημότες και συγκεκριμένα μέλη της φιλαρμονικής του δήμου, που έγραψαν κάτω από την ανάρτηση την οποία ο ίδιος έκανε στο facebook για την υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας.

Στην ανάρτησή του ο δήμαρχος, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αναφερόταν στην παρουσία της Φιλαρμονικής του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Λάρισας, αλλά όχι στην παρουσία της Φιλαρμονικής του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Μέλη της φιλαρμονικής σχολίασαν την ανάρτηση με κόσμιο τρόπο, διαμαρτυρόμενα γιατί ο δήμαρχος ξέχασε τη δική του φιλαρμονική.

Τα σχόλια στη συγκεκριμένη ανάρτηση του δημάρχου εξαφανίστηκαν. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου επέλεξε να φιμώσει τα μέλη της φιλαρμονικής που αντέδρασαν με κόσμιο τρόπο στην ανάρτησή του, η οποία δεν τους συμπεριελάμβανε. Ο δήμαρχος αντί να διορθώσει την ανάρτησή του, επέλεξε να σβήσει τα σχόλια αυτών που, με την εθελοντική παρουσία τους στη φιλαρμονική του δήμου, δίνουν τον τόνο που αρμόζει στις εθνικές εορτές, αλλά και στις άλλες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Ο δήμαρχος ο οποίος, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, κατηγορούσε τον kostas papaioannou, επειδή εκείνος έσβηνε σχόλια και έβριζε τους συνδημότες μας για την κριτική που ασκούσαν, προσπαθεί τώρα να ξεπεράσει τον kostas papaioannou.

Εάν πάλι η εξαφάνιση σχολίων μελών της φιλαρμονικής είναι δουλειά των δημοσιογράφων του και όχι δική του, ας τους απομακρύνει για να αποδείξει ότι ο ίδιος δεν έχει καμιά ανάμειξη σ’ αυτήν την ιστορία. Δεν θα το κάνει όμως, γιατί κανείς δεν θα τολμούσε να φιμώσει τα μέλη της φιλαρμονικής εάν δεν τον ρωτούσε, όπως δεν θα τολμούσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να μην θέτει διαδικασία ερωτήσεων και τοποθετήσεων χωρίς την εντολή του.

Όπισθεν ολοταχώς λοιπόν στην εποχή του kostas papaioannou, με πρωταγωνιστή όμως όχι κάποιον κομπάρσο, όπως ήταν ο kostas papaioannou, αλλά τον ίδιο τον δήμαρχο. Προφανώς ο δήμαρχος επιλέγει να γίνεται πρωταγωνιστής σε λάθος πεδία και να μιμείται kostες papaioannou.

Σ.

«Κατάπιε» τη φιλαρμονική του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ