Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ χειροκροτητής Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κύριος Δημήτρης Σίτσας

Ο χειροκροτητής Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κύριος Δημήτρης Σίτσας

Του Στέργιου Στεργιάδη

Άλλα ρώτησαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, κύριο Λευτέρη Αλεξανδρίδη, όσον αφορά τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του δήμου, άλλα απάντησε ο δήμαρχος. Πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, όπως ακριβώς του είπε ο κύριος Κοκονάς.

Αυτά που απάντησε ο κύριος δήμαρχος και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο απάντησε, μόνο θυμηδία προκάλεσαν. Η προσπάθειά του, με φωνές και ψευτορητορικά σχήματα, να βγει κι από πάνω για έναν ακόμα λάθος χειρισμό, έκαναν όσους τον άκουγαν να αναρωτιούνται αν μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα.

Δεν φτάνουν όλα τα άλλα που είπε, αλλά έκλεισε το λόγο του ως εξής: «Εμείς καθημερινά παλεύουμε γι’ αυτήν εδώ την καθημερινότητα και μέσα στην καθημερινότητά μας είναι και ο στολισμός».

Τα λόγια του δημάρχου εντυπωσίασαν τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κορδελιού Ευόσμου, κύριο Δημήτρη Σίτσα, ο οποίος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όπως φαίνεται και στην κάμερα, παρασύροντας και άλλους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης.

Δεν ξέρω εάν κάνει για αντιδήμαρχος Αθλητισμού ο κύριος Σίτσας, που μάλλον δεν κάνει, γιατί δεν είδαμε και τίποτα στον τομέα του όλους αυτούς τους μήνες, αλλά κάνει για χειροκροτητής. Αξίζει να τον κρατήσει ο κύριος Αλεξανδρίδης στην Αντιδημαρχία Αθλητισμού, αφού είναι πολύ γερός στο χειροκρότημα.

Εγώ με τη σειρά μου καθημερινά θαυμάζω και χειροκροτώ τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη που καθημερινά παλεύει για την καθημερινότητα, που μέσα σ’ αυτήν την καθημερινότητα είναι και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός, ο οποίος Χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι καθημερινός!

Επιπλέον θαυμάζω και χειροκροτώ τον κύριο Σίτσα που χειροκροτεί τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη που καθημερινά παλεύει για την καθημερινότητα, που μέσα σ’ αυτήν την καθημερινότητα είναι και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός, ο οποίος Χριστουγεννιάτικος στολισμός δεν είναι καθημερινός!!

Απλά θα συνιστούσα στον κύριο Σίτσα, αν θέλει να με ακούσει, να κάνει προθέρμανση πριν χειροκροτήσει, για να μην πάθει κανέναν τραυματισμό. Άλλωστε άνθρωπος του αθλητισμού είναι, ξέρει από αυτά.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ