Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟλοκληρώθηκε το πρώτο μεγάλο έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη…

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μεγάλο έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη…

Το πρώτο μεγάλο έργο της διοίκησης Αλεξανδρίδη ολοκληρώθηκε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ανακοινώθηκε στη σελίδα του δήμου στο facebook, στην οποία διαβάζουμε:

«Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Καραολή και Δημητρίου με Παπάγου.

Μετά την παραλαβή του απαραίτητου ανταλλακτικού, οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της λειτουργίας του».

Χρειάστηκαν είκοσι μέρες για να επαναλειτουργήσει το φανάρι της κεντρικής διασταύρωσης και η διοίκηση Αλεξανδρίδη έκρινε σκόπιμο να παρουσιάσει ως επίτευγμα την επαναλειτουργία του.

Με το δίκιο τους οι συνδημότες μας κάνουν διάφορα καυστικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση, όπως για παράδειγμα:

«Γι’ αυτό χτυπούσαν σήμερα οι καμπάνες… Από την Κίνα με τα πόδια να ερχόταν το ανταλλακτικό πιο γρήγορα θα ερχόταν. Είστε τραγικοί απλά».

«Σχεδόν 20 μέρες χωρίς φανάρια και το θεωρείτε επίτευγμα που τα καταφέρατε; Από θαύμα δεν έγινε τροχαίο τόσες μέρες!». (Ένα τροχαίο έγινε)

«Ένα μήνα μετά! μπράβο!»

«Θρίαμβος!!!!»

«Επίσης, να μας ενημερώσετε πόσους κάδους αδειάσατε σήμερα και πόσα πιστοποιητικά γέννησης εκδόθηκαν».

Και μη χειρότερα…

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Και μην πει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ότι δεν έκανε την ανάρτηση για να παρουσιάσει ως επίτευγμα την αποκατάσταση λειτουργίας του φαναριού, αλλά την έκανε για να ενημερωθούν οι δημότες, ώστε να περνούν πλέον άφοβα από τη συγκεκριμένη διασταύρωση, γιατί τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ