Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Γιώργος Τσουκαλίδης για τις προσθήκες ποδοσφαιριστών στην ΑΕ Ευόσμου

Ο Γιώργος Τσουκαλίδης για τις προσθήκες ποδοσφαιριστών στην ΑΕ Ευόσμου

Δηλώσεις στην «Αγκίδα» έκανε ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Τσουκαλίδης για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και  για τις προσθήκες παικτών, στις οποίες προχώρησε η ΑΕ Ευόσμου τις τελευταίες μέρες.

Αγκίδα: Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση δύο παικτών. Πόσος χρόνος θεωρείτε ότι θα χρειαστεί για να βοηθήσουν την ομάδα; 

Γιώργος Τσουκαλίδης:  Ο Χριστούδης είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που  έχει καλά στοιχεία , αλλά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Πρέπει να μάθει τα παιδιά. Πρέπει να τον βοηθήσουμε εμείς πρώτα να προσαρμοστεί και έπειτα εκείνος θα βοηθήσει την ομάδα. Ο Αβραμίδης είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής , αλλά θα μπορέσει να βοηθήσει μετά από 10 ημέρες καθώς έχει μερικά δικά του ζήτημα να λύσει.

Αγκίδα: Την προηγούμενη εβδομάδα παίξατε ένα παιχνίδι εναντίον του Κιλκισιακού στο οποίο φέρατε ακόμα μια λευκή ισοπαλία. Πώς σας φάνηκε η εικόνα της ομάδας; 

Γιώργος Τσουκαλίδης: Όλα τα παιχνίδια της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι δύσκολα, καθώς μπορείς να κερδίσεις τον καθένα και να χάσεις από τον καθένα. Δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Αντιθέτως υπάρχουν ομάδες με αξιόλογα ρόστερ και προπονητές . Το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί και ο αντίπαλος έχει ποιοτικούς παίκτες . Χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν και γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα μας στο παιχνίδι . Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι δίκαιο.

Αγκίδα: Σήμερα παίζετε ένα παιχνίδι με τον Χανιώτη ο  οποίος πέρσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Γ΄ Εθνικής, όμως τη φετινή σεζόν δεν έχει κερδίσει, αλλά δείχνει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Πώς βλέπετε το αυριανό παιχνίδι; 

Γιώργος Τσουκαλίδης: Θα είναι λάθος να σταθούμε στο γεγονός ότι ο αντίπαλος δεν έχει νίκη, καθώς έχει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας στην μεσοεπιθετική γραμμή. Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο, γνωρίζουμε ότι έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητικό team. Για εμάς είναι ένα ντέρμπι. Δεν το θεωρώ τελικό καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πάνω στο οποίο έχουμε δουλέψει πολύ ολόκληρη την εβδομάδα. Γενικότερα περιμένουμε παρά πολύ αυτό το παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε και την πρώτη νίκη στην έδρα μας.

Αγκίδα: Πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί του Προσκυνητόπουλου και του Ξανθόπουλου;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Ο Μιχάλης Ξανθόπουλος θα μπει τις επόμενες μέρες στο χειρουργείο. Πιθανόν να τον χάσουμε για όλη την χρονιά καθώς έχει υποστεί ρήξη του πρόσθιου χιαστού. Είναι μια μεγάλη απουσία για εμάς καθώς δεν είναι μόνο η αγωνιστική του παρουσία, αφού είναι μια ιδιαίτερη μορφή ανθρώπου/ποδοσφαιριστή μέσα στα αποδυτήρια. Μια πολύ μεγάλη απώλεια για εμάς. Ο Μάρκος Προσκυνητόπουλος αντιμετωπίζει ένα θέμα στο πέλμα αλλά σε 10 με 15 ημέρες θα είναι καλά.

Η ΑΕ Ευόσμου αντιμετωπίζει σήμερα στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο Ευόσμου τον Α.Ο Χανιώτη για την 5η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Τις ερωτήσεις στον Γιώργο Τσουκαλίδη έθεσε ο Μουμουλίδης Ιορδάνης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ