Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠότε διαπίστωσε ο κύριος Αντίνου ότι δεν κάνει η κυρία Μανούκα;

Πότε διαπίστωσε ο κύριος Αντίνου ότι δεν κάνει η κυρία Μανούκα;

Του Γιάννη Καμαρινού

Βλέπουμε τον κύριο Χρήστο Αντίνου, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μανούκα, να ασκεί σφοδρότατη κριτική στον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται η επικεφαλής της παράταξής του, κυρία Μαρία Μανούκα.

Τελικά η κυρία Μανούκα δεν είναι ικανότατη, όπως την παρουσίαζε ο κύριος Χρήστος Αντίνου έναν χρόνο πριν. Τελικά η κυρία Μανούκα δεν κάνει για δήμαρχος, επειδή απλά και μόνο είναι γυναίκα, γιατί αυτό βασικά πρόβαλε ο κύριος Αντίνου, αλλά και πολλοί άλλοι.

Ο κύριος Χρήστος Αντίνου δηλαδή προσπάθησε να εκλέξει δήμαρχο στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας μία κυρία η οποία δεν κάνει ούτε για να είναι επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης.

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα, πότε τα κατάλαβε όλα αυτά ο κύριος Αντίνου; Τα κατάλαβε προεκλογικά ή μετεκλογικά; Δηλαδή εάν εκλέγαμε δήμαρχο την κυρία Μανούκα, όπως προσπαθούσε να κάνει ο κύριος Αντίνου, τώρα θα είχαμε στο τιμόνι του δήμου κάποιαν που θα λειτουργούσε όπως τώρα ο κύριος Αντίνου περιγράφει ότι λειτουργεί η κυρία Μανούκα; Ή μήπως η κυρία Μανούκα για δήμαρχος θα ήταν καλή;

Η αντιπολίτευση που ασκεί η κυρία Μανούκα, κατά τον κύριο Αντίνου, δεν είναι εποικοδομητική. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί του. Η διοίκηση που ασκεί ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι παραγωγική; Στον κύριο Αλεξανδρίδη γιατί δεν ασκεί κριτική ο κύριος Αντίνου; Του δίνει πίστωση χρόνου προκειμένου να μάθει, επειδή είναι νέος δήμαρχος; Ε και η κυρία Μανούκα είναι νέα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί σ’ αυτήν δεν δίνει πίστωση χρόνου ο κύριος Αντίνου; Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ο κύριος Αντίνου.

Και αφού η αντιπολίτευση της κυρίας Μανούκα δεν είναι σωστή, γιατί δεν φεύγει απ’ την παράταξη ο κύριος Αντίνου; Τι κάθεται να κάνει; Να φέρει την κυρία Μανούκα στον ίσιο δρόμο για να δίνουνε μαζί πίστωση χρόνου στον κύριο Αλεξανδρίδη;

Από την άλλη έχουμε την κυρία Μαρία Μανούκα, σε όλη αυτήν την σφοδρότατη κριτική του κυρίου Αντίνου, να απαντάει με κουτσομπολιό σαν κι αυτό που ανάρτησε προχθές στο facebook. Γενικές κατηγορίες κατά πάντων, χωρίς ονόματα και διευθύνσεις, κριτική στον αέρα, για να μην γράψω στον γάμο του Καραγκιόζη, και αυτή η κυρία ήθελε και θέλει ακόμη να γίνει δήμαρχος. Γιατί δεν διαγράφει η κυρία Μανούκα τον κύριο Αντίνου; Προσπαθεί κι εκείνη με τη σειρά της να τον φέρει στον ίσιο δρόμο;

Ευτυχώς η συγκεκριμένη παράταξη, της κυρίας Μανούκα και του κυρίου Αντίνου, δεν κατάφερε να γίνει διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, γιατί αν γινόταν τότε αυτά που βλέπουμε από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη θα ωχριούσαν μπροστά σ’ αυτά που θα βλέπαμε από τη διοίκηση Μανούκα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ