Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜόνο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα

Μόνο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα

Μόνο ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, και ένας δύο δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξή του θα μπορούσαν να στοχοποιήσουν μια παραγωγική αντιδημαρχία της διοίκησης Αλεξανδρίδη και έναν αντιδήμαρχο για τον οποίο υπάρχει μια γενική παραδοχή πως κάνει δουλειά.

Η αντιμετώπιση της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του αντιδημάρχου Πολιτισμού Παναγιώτη Καμπαρούδη από τον κύριο Μανδαλιανό και ορισμένους δημοτικούς συμβούλους του, αφενός δείχνουν εμπάθεια και αφετέρου διάθεση να μην αφήσουν να πάει μπροστά στον δήμο ακόμα και κάτι που πηγαίνει μπροστά.

Ίσως ο κύριος Μανδαλιανός να μην μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Καμπαρούδης μέσα σε μερικούς μήνες ανασυγκρότησε τη φιλαρμονική του δήμου, την οποία εκείνος διέλυσε και επί δύο χρόνια την είχε κλειστή, γιατί μάλλον θεωρούσε ότι η ύπαρξη φιλαρμονικής στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας είναι πολυτέλεια.

Ο τέως δήμαρχος απέναντι στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού θα έπρεπε να δείχνει κάποιον σεβασμό και μόνο γιατί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συμμάζεψε αυτό που εκείνος με τόση ευκολία διέλυσε. Και μην περάσει από κανενός το μυαλό ότι η συγκρότηση φιλαρμονικής είναι εύκολο πράγμα. Είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται πολύ κόπο και πολύ υπομονή.

Η επιλογή του κυρίου Μανδαλιανού να στοχοποιήσει τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, αποδεικνύει πως καθόλου δεν διδάχτηκε από την ήττα του στις δημοτικές εκλογές και συνεχίζει να πορεύεται και ως αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης όπως πορεύτηκε ως δήμαρχος, πάνω απ’ όλα με αλαζονεία. Δυστυχώς ο κύριος Μανδαλιανός προσπαθεί να συνεχιστεί στον δήμο το τίποτα που άφησε πίσω του ως δήμαρχος.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ