Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανένας δεν θα αναπληρώσει τον Βασίλη Βόγγαλη στην αντιδημαρχία

Κανένας δεν θα αναπληρώσει τον Βασίλη Βόγγαλη στην αντιδημαρχία

Του Γιάννη Καμαρινού

Οι πληροφορίες λένε πως τον ανεξαρτητοποιηθέντα πρώην αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Βασίλη Βόγγαλη, δεν πρόκειται να τον αναπληρώσει κανείς.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα σαν δήμαρχος, θα αναλάβει και την Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών. Μαύρο φίδι που μας έφαγε δηλαδή.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Είτε ο δήμαρχος θέλει να συγκεντρώσει όλες τις εξουσίες στο πρόσωπό του, οπότε θα πρότεινα να αναλάβει και τις υπόλοιπες αντιδημαρχίες, είτε δεν εμπιστεύεται κανέναν για την Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών.

Φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό που έγραψε ο Βασίλης Βόγγαλης στην τελευταία παράγραφο της επιστολής ανεξαρτητοποίησής του ισχύει με το παραπάνω.

«Το όνομα του συνδυασμού του είναι Δήμος Πρωταγωνιστής και όχι Αλεξανδρίδης Πρωταγωνιστής, όπως αυτός διακαώς προσπαθεί να γίνει».

Τελικά δυστυχώς ο κύριος Αλεξανδρίδης ήθελε να κάνει πρωταγωνιστή τον εαυτό του και όχι τον δήμο.

Τώρα εκτός από το «Αλεξανδρίδης δήμαρχος», θα ζήσουμε και το «Αλεξανδρίδης αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών» και μη χειρότερα.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ