Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκριβός στα πίτουρα και φτηνός στ' αλεύρι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ’ αλεύρι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Τελικά για τα νερά και τις πορτοκαλάδες άρχισε, μετά από την κυρία Γαβαλά, να ενδιαφέρεται και ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ποιος; Ο δήμαρχος που έβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσει ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στον δήμο, γιατί δεν έβρισκε στοιχεία που να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ποιος; Ο δήμαρχος που ήθελε να βάλει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσει ότι πρέπει να δώσει και από πάνω ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ, ενώ για το ακίνητο υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας στη Διεύθυνση Γεωργίας, τον οποίο μόνο ο δήμος μπορεί να πάρει.

Ο κύριος Μανδαλιανός, που λίγο έλειψε να αφήσει να χαθεί ένα ακίνητο του δήμου, αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ, τώρα ασχολείται με νερά και πορτοκαλάδες. Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ’ αλεύρι ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός πιστεύει ότι με την ήττα του στις δημοτικές εκλογές απαλλάχτηκε από τις ευθύνες των πράξεών του και ταυτόχρονα όλοι αποκτήσαμε μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμόμαστε τις «ομορφιές» που έκανε στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ