Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θέτει σε κίνδυνο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΘΕΠΑΝ

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θέτει σε κίνδυνο το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΘΕΠΑΝ

Του Στέργιου Στεργιάδη

Οι δημόσιες υπηρεσίες που έδρευαν στο πρώην ΙΚΑ Ελευθερίου Κορδελιού μεταφέρθηκαν στο ΘΕΠΑΝ (παλιά κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού), αλλά ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν υπέγραψε κανένα παραχωρητήριο σ’ αυτές προκειμένου να εγκατασταθούν στον χώρο.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, ο κύριος Αλεξανδρίδης, απαντώντας σε ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Ξενίδου, είπε ότι η παραχώρηση θα γίνει από τον δήμο, ότι δεν σηκώνει αμφισβήτηση της ιδιοκτησίας του δήμου στο ΘΕΠΑΝ και πρόσθεσε ότι ο δήμος θα παίρνει τα χρήματα του ενοικίου από το ΤΟΜΥ, γιατί το ΘΕΠΑΝ ανήκει 100% στον δήμο.

Με τον τρόπο που κραύγαζε ο κύριος δήμαρχος, κοντέψαμε να τον πιστέψουμε. Μάλιστα απευθύνθηκε πολύ προκλητικά στην κυρία Ξενίδου, ρωτώντας την με ποιον είναι στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, θέλοντας να δείξει ότι οι ισχυρισμοί του για το ακίνητο δεν τίθενται σε καμία αμφισβήτηση.

Όμως όταν φωνάζει πολύ ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κάποιον λάκκο έχει η φάβα και ο συγκεκριμένος λάκκος είναι το γεγονός ότι ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν παραχώρησε το ΘΕΠΑΝ στις δημόσιες υπηρεσίες που εγκαταστάθηκαν εκεί. Αντιθέτως ο δήμος απέσυρε από εκεί την Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας.

Αφού όμως δεν έδωσε το παραχωρητήριο για το ΘΕΠΑΝ ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ποιος το έδωσε; Όλοι ξέρουμε ότι καμία δημόσια υπηρεσία δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς έγγραφα και κανένας διευθυντής δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τοποθετήσει την υπηρεσία, την οποία διευθύνει, σε κανέναν χώρο χωρίς επίσημα έγγραφα, γιατί μπορεί να βρεθεί για το παραμικρό κατηγορούμενος.

Αφού λοιπόν δεν υπέγραψε την παραχώρηση του ΘΕΠΑΝ ο δήμος, ποιος την υπέγραψε; Η απάντηση είναι η ερώτηση «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια» και αυτό που κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια σίγουρα δεν είναι ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης, που εκλέχτηκε δήμαρχος παριστάνοντας μαζί με τον δημοτικό του σύμβουλο κύριο Καϊτετζίδη τους σωτήρες του ΘΕΠΑΝ, τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα σε βάρος του δήμου, γιατί εάν ο αντίδικος -η υπόθεση του ΘΕΠΑΝ βρίσκεται στα δικαστήρια- παραχωρεί τον χώρο και ο δήμος δεν αντιδράει, τότε είναι σαν να παραδέχεται ότι ο χώρος δεν είναι δικός του.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δίνει όπλα στον αντίδικο για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και ο κύριος Καϊτετζίδης μαζί με την ομάδα των παρατρεχάμενών του δεν βγάζουν άχνα. Οι άνθρωποι που έγιναν διοίκηση εκδίδοντας και διανέμοντας στο Ελευθέριο Κορδελιό εκείνην την άθλια Μαύρη Βίβλο για το ΘΕΠΑΝ, με τις μισές αλήθειες όσον αφορά τις ευθύνες, τώρα ετοιμάζονται να δώσουν μπαχτσίσι το ΘΕΠΑΝ με τις κουτοπόνηρες ενέργειές τους.

Εδώ και τώρα να δοθούν στη δημοσιότητα τα έγγραφα παραχώρησης του ΘΕΠΑΝ για να εξακριβωθεί η αλήθεια των γραφομένων μου. Η δημοτική περιουσία δεν ανήκει στον κύριο Αλεξανδρίδη για να παίζει παιχνιδάκια με αυτήν και δεν θα του το επιτρέψουμε.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ