Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνάλογοι με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και οι δημοσιογράφοι του

Ανάλογοι με τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και οι δημοσιογράφοι του

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο στρατός των δημοσιογράφων, που επέλεξε να έχει γύρω του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, είναι ανάλογος του κυρίου δημάρχου.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες θέσεις των δημοσιογράφων, προκειμένου να γίνει δουλειά για τον δήμο, όμως επέλεξε να δημιουργήσει αυτόν το στρατό των δημοσιογράφων, γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάποιο έργο.

Τελικά όμως δεν είναι πρόβλημα μόνο το ότι δημιούργησε στρατό δημοσιογράφων. Είναι πρόβλημα και το ποιους επέλεξε για δημοσιογράφους. Η «Αγκίδα» έχει γράψει για πολλές αστοχίες σε δελτία τύπου και ανακοινώσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Εγώ θα προσθέσω σήμερα ένα περιστατικό, κατά τη γνώμη μου, πολύ σημαντικό κι ένα λιγότερο σημαντικό.

Το σημαντικό περιστατικό είναι πως αυτοί οι κύριοι, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους, στο δελτίο τύπου για τις εκδηλώσεις που αφορούσαν τον Μακεδονικό Αγώνα, δεν ανέφεραν την παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Μίμη Κεραμιδά, του δεύτερου στην ιεραρχία του δήμου μετά τον δήμαρχο. Είναι δυνατόν να «καταπιεί» κάποιος τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου; Είναι, αν είναι δημοσιογράφος του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Το λιγότερο σημαντικό περιστατικό είναι αυτά που γράφει ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στο δελτίο τύπου για τις Πολιτιστικές και Εθελοντικές Δράσεις Ευαισθητοποίησης όσον αφορά την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και είναι τα παρακάτω:

«Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Εθελοντισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιούνται όλες οι δράσεις, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου και τη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και με τη στήριξη του Άλματος Ζωής, διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού».

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού κάνει εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του εαυτού της! Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει ότι ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, κατάφερε να γράψει και τέτοιο πράγμα.

Επιπλέον οι εκδηλώσεις γίνονται και με τη στήριξη του Άλματος Ζωής. Όχι με τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», αλλά με τη στήριξη του Άλματος Ζωής. Πάλι καλά που δεν γίνονται και με την στήριξη του άλματος επί κοντώ.

Οι δημοσιογράφοι του δημάρχου να πάνε να κάνουν καμιά άλλη δουλειά. Δεν κάνουν για τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Καλά είναι να τους ακολουθήσει και ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Δυστυχώς φαίνεται ότι κι αυτός δεν κάνει.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ