Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρωτοφανές περιστατικό αντιδημοκρατικού κατήφορου στη Δημοτική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου

Πρωτοφανές περιστατικό αντιδημοκρατικού κατήφορου στη Δημοτική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου

Στα θεσμικά όργανα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου η κατάσταση έχει αρχίσει να κατηφορίζει σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται να μην υπάρχει επιστροφή.

Σήμερα το πρωί, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Αλεξανδρίδη, κύριος Γιάννης Γαβριηλίδης, φαίνεται ότι ξύπνησε με όρεξη για να πάει στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, αντικαθιστώντας τον ανεξαρτητοποιημένο πλέον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Βόγγαλη.

Η έγνοια του εν λόγω δημοτικού συμβούλου ήταν να ρωτήσει τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής, Αλέξη Παπαδόπουλο, ο οποίος αντικαθιστούσε στη θέση του προέδρου τον δήμαρχο που απουσίαζε, εάν ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης έχει το δικαίωμα να βρίσκεται σε μια ανοιχτή συνεδρίαση.

Στην απάντηση του προεδρεύοντα ότι σαφώς και έχει δικαίωμα να παραβρίσκεται, η ανταπάντηση του κυρίου Γαβριηλίδη ήταν πως τότε θα μαζέψει και ο ίδιος κόσμο και θα τον φέρει στις συνεδριάσεις.

Ο κύριος Γαβριηλίδης ζήτησε να απομακρυνθεί από τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, ο οποίος εκτός του ότι έχει την ιδιότητα του δημοσιογράφου, υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αρχηγός παράταξης και δημοτικός σύμβουλος. Ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης είναι από τους ελάχιστους αυτοδιοικητικούς που, όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος αλλά και όταν δεν ήταν, παρακολουθούσε τις επιτροπές του δήμου χωρίς να είναι εκλεγμένος σ’ αυτές.

Μετά τον δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης Αλεξανδρίδη που εξεγέρθηκε για την παρουσία του Γιάννη Καμαρινού στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολούθησε η εξέγερση του κυρίου Γαβριηλίδη για την παρουσία του Λεωνίδα Ναθαναηλίδη στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Ατύχησε όμως ο κύριος Γιάννης μας, γιατί σε λάθος άνθρωπο προσπάθησε να επιβάλει τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της σφραγισμένης αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει στο μυαλό του. Αχ τι όνειρο να έβλεπες το βράδυ κύριε Γιάννη μας!!

Μπάμπης Ι.

Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε από τη διοίκηση των Πρωταγωνιστών;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ