Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα απαντήσει ο κύριος Αλεξανδρίδης για το street food festival;

Θα απαντήσει ο κύριος Αλεξανδρίδης για το street food festival;

Του Στέργιου Στεργιάδη

Παρά το γεγονός ότι σήμερα την επικαιρότητα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μονοπωλεί η ανεξαρτητοποίηση του κυρίου Βασίλη Βόγγαλη από τη διοικούσα παράταξη του δημάρχου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, εγώ θα επαναφέρω το ζήτημα του street food festival που ανακοίνωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας, κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος.

Θα θεωρούσα δεδομένο ότι τελικά δεν θα γίνει το street food festival και δεν θα επανάφερα το θέμα, εάν ο «λαγός», στον οποίο αναφέρθηκε χθες ο Γιάννης Καμαρινός, δεν παρουσίαζε τη διεξαγωγή του street food festival ως δεδομένη.

Ρωτώ λοιπόν πώς προέκυψε όλη αυτή η διαδικασία με το street food festival, γιατί εάν ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν ανακοινώσει τη διεξαγωγή του, θα πρέπει να ανακοινώσει τη διαγραφή του κυρίου Σάββα Ξενιτόπουλου από την παράταξη, αφού, εάν δεν την ανακοινώσει, θα καταστεί σαφές ότι ο κύριος Ξενιτόπουλος δρούσε κατ’ εντολή του κυρίου Αλεξανδρίδη.

Όσον αφορά τον «λαγό», θα υπενθυμίσω πως πήρε μέρος σε εκείνην την αθλιότητα της έκδοσης της Μαύρης Βίβλου του ΘΕΠΑΝ, στην οποία φόρτωσαν όλη την ευθύνη των χειρισμών στη διοίκηση Μανδαλιανού, ενώ τη σημαντικότερη και την κύρια ευθύνη την είχε προηγούμενη διοίκηση του δήμου, για την οποία δεν έγραψαν απολύτως τίποτα.

Ο «λαγός» και οι συνοδοιπόροι του κατάφεραν με τη Μαύρη Βίβλο να δώσουν αέρα στα πανιά του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη για να εκλεγεί δήμαρχος. Κατόπιν της εκλογής της διοίκησης Αλεξανδρίδη, ο «λαγός» παρίστανε τον σφοδρό πολέμιό της, μέχρι πριν δύο ημέρες που έσπευσε να διαφημίσει το street food festival, ασκώντας κριτική στη διοίκηση Αλεξανδρίδη μόνο γιατί δεν ανακοίνωσε το γεγονός, λες και αυτό είναι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο «λαγός» αθώωσε τη διοίκηση Αλεξανδρίδη για όλους τους χειρισμούς της σχετικά με το street food festival και της επέρριψε ευθύνη μόνο γιατί δεν δημοσιοποίησε έγκαιρα το γεγονός. Φυσικά ο «λαγός» ξέχασε να αναφέρει τα 4 ευρώ της εισόδου που θα έχει το street food festival, εάν θα γίνει τελικά, γιατί εγώ νομίζω πως δεν θα γίνει και ας με συγχωρέσει ο «λαγός» αν του χαλάω το αφήγημα.

Επειδή όμως ο «λαγός» παριστάνει τον αφελή και ισχυρίζεται ότι δεν διαφημίζει το street food festival, αλλά αποκαλύπτει, παραθέτω τι γράφουν τα ερμηνευτικά λεξικά για τις λέξεις αποκαλύπτω και διαφημίζω:

Αποκαλύπτω: ξεσκεπάζω, φανερώνω, βγάζω στη φόρα.

Διαφημίζω: επαινώ δημόσια κάποιο πρόσωπο, εξαίρω τις ιδιότητες εμπορεύματος ή υπηρεσίας για να παρακινήσω ανθρώπους να το αγοράσουν ή να το χρησιμοποιήσουν.

Εάν αυτό που έκανε ο «λαγός» είναι αποκάλυψη και δεν είναι διαφήμιση, τότε εγώ είμαι αστροναύτης.

Ο Στέργιος Στεργιάδης είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ