Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒόμβα με ανεξαρτητοποίηση αντιδημάρχου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Βόμβα με ανεξαρτητοποίηση αντιδημάρχου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Του Γιάννη Καμαρινού

Σαν βόμβα έσκασε πρωί πρωί, σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου η πρωτοκόλληση ανεξαρτητοποίησης πρωτοκλασάτου αντιδημάρχου.

Με την ανεξαρτητοποίησή του εκπίπτει αυτοδίκαια από τη θέση του αντιδημάρχου, αφού με βάση το νόμο αντιδήμαρχοι μπορούν να οριστούν μόνο από την πλειοψηφία.

Η κίνηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Αλεξανδρίδη να ανεξαρτητοποιηθεί και όχι να παραιτηθεί από τη θέση του αντιδημάρχου, πιθανότατα έγινε γιατί την παραίτηση θα μπορούσε να μην την κάνει δεκτή ο δήμαρχος, ενώ η ανεξαρτητοποίηση είναι επιλογή καθαρά του δημοτικού συμβούλου και δεν κρίνεται από κανέναν.

Οι χειρισμοί του δημάρχου, κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη, φαίνεται πως δημιουργούν πολύ νωρίς μεγάλα προβλήματα στη διοικούσα παράταξη. Φαίνεται πως τα παχιά λόγια του κυρίου Αλεξανδρίδη, που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, δημιουργούν εκρηκτική κατάσταση και στο εσωτερικό της παράταξής του. Φαίνεται πως τα παραμύθια του κυρίου Αλεξανδρίδη, οι ανεξήγητοι χειρισμοί του σε διάφορα ζητήματα, η προσπάθεια υποτίμησης των αντιδημάρχων με διάφορους τρόπους, δημιούργησαν τις συνθήκες για να «αρχίσουν τα όργανα».

Τα προβλήματα του κυρίου Αλεξανδρίδη δεν θα τελειώσουν όμως με την ανεξαρτητοποίηση του συγκεκριμένου αντιδημάρχου. Υπάρχει κινητικότητα και επίκειται κι άλλη παρόμοια εξέλιξη!

Φυσικά οι εξελίξεις είναι πολύ φυσιολογικές, αφού ο κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολόκληρη η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του αντιδημάρχου Βασίλη Βόγγαλη
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ