Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι παιχνίδια παίζονται από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη για το steet food...

Τι παιχνίδια παίζονται από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη για το steet food festival;

Του Γιάννη Καμαρινού

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Σάββας Ξενιτόπουλος, ανακοίνωσε, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, τη διεξαγωγή street food festival στα ΕΠΑΛ Ευόσμου χωρίς να ενημερώνει ποιος θα το διοργανώσει.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει καμία τέτοια εκδήλωση και μάλιστα ο δήμαρχος αρνήθηκε να απαντήσει στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ρωτήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σταυρίδη.

Και ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού δεν έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα κανένα street food festival.

Προχθές ένας απίστευτος τύπος προσπάθησε να συσχετίσει με το κυλικείο του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» την επιχείρηση που θα στήσει το street food festival στα ΕΠΑΛ.

Ο ίδιος απίστευτος τύπος, που επί ημέρες ζητούσε τα ρέστα από τη διοίκηση του δήμου για τη διεξαγωγή του street food festival στα ΕΠΑΛ Ευόσμου, χθες ξαφνικά προχώρησε σε προβολή της εκδήλωσης διαφημίζοντας τον Μη Κυβερνητικό Φορέα, που τελικά είναι ο διοργανωτής, μέσω μιας μακροσκελέστατης συνέντευξης, στην οποία όμως ξέχασε να ρωτήσει για τα 4 ευρώ της εισόδου.

Ο «λαγός» ανέλαβε δράση για λογαριασμό του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου να προβάλει την εκδήλωση και να την προωθήσει. Μάλιστα ο «λαγός» παρουσιάζει τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ως δεδομένη. Ποια εκδήλωση; Μια εκδήλωση η οποία δεν έχει εγκριθεί από καμία αρμόδια επιτροπή και έχει ανακοινωθεί μόνο από τον κύριο Σάββα Ξενιτόπουλο.

Αναρωτιέμαι τι παιχνίδια παίζει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με αυτήν την ιστορία του street food festival, για την οποία ακόμη δεν έχει επισήμως ενημερωθεί κανένας. Όσο για τον «λαγό», εγώ προσωπικά δεν είχα καμιά αμφιβολία ποτέ για το ρόλο του, από την εποχή που ήξερε για το ΘΕΠΑΝ μόνο αυτά που τον βόλευαν και τα υπόλοιπα έκανε πως δεν τα καταλάβαινε.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι το χωράφι του κυρίου Αλεξανδρίδη. Να ενημερώσει αμέσως τους δημότες πώς προέκυψε αυτό το street food festival χωρίς καμία οργάνωση, χωρίς καμία συνεργασία ούτε με τον ίδιο τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ούτε με την Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας, ούτε με τον Εμπορικό Σύλλογο, ούτε με κανέναν. Τι νομίζει ο κύριος Αλεξανδρίδης ότι είναι οι δημοτικοί χώροι για να τους παραχωρεί κατά το δοκούν σε Μη Κυβερνητικούς Φορείς, οι οποίοι όμως θα έχουν είσοδο 4 ευρώ και θα πουλάνε μέσα στον δημοτικό χώρο;

Τι παιχνίδια παίζονται από τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη για το steet food festival; Πώς προέκυψε η εκδήλωση και πώς προέκυψε ο διοργανωτής της εκδήλωσης και μάλιστα όλα αυτά, ακόμα και μέχρι τώρα, εν κρυπτώ, με μόνη πληροφόρηση από τον «λαγό»;

Θα απαντήσει ο κύριος Αλεξανδρίδης για το street food festival;
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ