Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας δεν βγαίνει και δεν μεταφέρεται για...

Η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας δεν βγαίνει και δεν μεταφέρεται για πρώτη φορά

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο στρατός των δημοσιογράφων του θέλουνε ο δήμος να γίνει πρωταγωνιστής και επειδή δεν μπορούνε να τον κάνουν με τα έργα, προσπαθούν να τον κάνουν με αλχημείες.

Έγραψε λοιπόν ο στρατός των δημοσιογράφων του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρη Αλεξανδρίδη, στο δελτίο τύπου για την υποδοχή της Θαυματουργής Ιερής Εικόνας της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας τα εξής:

«Να σημειωθεί ότι πρόκειται για γεγονός ιστορικής σημασίας, αφού η άνω των 1.000 ετών εικόνα βγαίνει για πρώτη φορά από το μοναστήρι της».

Όμως η Θαυματουργή Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας δεν εξέρχεται για πρώτη φορά εκ του θρόνου της. Για πρώτη φορά εξήλθε πέρυσι, από τις 15 έως τις 30 Οκτωβρίου 2023, και κομίστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Η Θαυματουργή Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας εξέρχεται λοιπόν για δεύτερη και όχι για πρώτη φορά εκ του θρόνου της. Είναι επομένως λάθος αυτό που έγραψε ο στρατός των δημοσιογράφων του κυρίου Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Και αυτή δεν είναι η μοναδική αστοχία αυτού του δελτίου τύπου του στρατού των δημοσιογράφων του κυρίου Αλεξανδρίδη.

Την ιερή εικόνα δεν θα την μεταφέρει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας, κ.κ. Δωρόθεος. Θα την κομίσει. Η εικόνα δεν είναι πράγμα για μεταφορά σαν τις καρέκλες και τα τραπέζια των σπιτιών του δημάρχου και του στρατού των δημοσιογράφων του.

Συνοψίζοντας λοιπόν, η Πάντιμος, Αχειροποίητος και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας:

α) Εξέρχεται για δεύτερη φορά από την Μονή.

β) Δεν βγαίνει από το μοναστήρι, λες και είναι αυτοκίνητο που βγαίνει από το γκαράζ, αλλά εξέρχεται εκ του θρόνου της ή εξέρχεται από την Μονή.

γ) Δεν θα μεταφερθεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Δωρόθεο. Θα κομιστεί από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Δωρόθεο.

Κρίτων

Παραμύθια της διοίκησης Αλεξανδρίδη και για την Εικόνα της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ