Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφού δεν έχει χρήματα ο δήμος, πώς θα ολοκλήρωνε το στάδιο με...

Αφού δεν έχει χρήματα ο δήμος, πώς θα ολοκλήρωνε το στάδιο με ιδίους πόρους;

Του Θεόφιλου Ελευθεριάδη

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, με το καλημέρα της εκλογής του, μας κοπάνησε στο κεφάλι 35% αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δικαιολόγησε αυτήν την τεράστια αύξηση, λέγοντας ότι τα οικονομικά του δήμου είναι χαλιά και περιέγραψε την κατάσταση που παρέλαβε περίπου ως καμένη γη.

Όμως ο κύριος δήμαρχος προεκλογικά είχε εύκολα τα λόγια, μοίραζε έργα που κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ και μεταξύ άλλων ευρώ που σκορπούσε, ως γνωστός κουβαρντάς, έφτασε να πει ότι θα ολοκληρώσει το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού με ίδιους πόρους.

Αναρωτιέμαι πώς θα ολοκληρώσει το στάδιο με ιδίους πόρους, αφού το ταμείο του δήμου είναι σε κακά χάλια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Αναρωτιέμαι τι θράσος πρέπει να έχει κάποιος, ώστε να λέει πως θα ολοκληρώσει το στάδιο με ιδίους πόρους και σε μερικές μέρες να αυξάνει τα Ανταποδοτικά Τέλη κατά 35% γιατί δεν υπάρχει φράγκο.

Εκτός και αν ο κύριος δήμαρχος όταν μιλούσε για ιδίους πόρους, αναφερόταν στην τσέπη του και εννοούσε ότι θα βάλει ο ίδιος τα χρήματα για να ολοκληρωθεί το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού! Εντάξει, πλάκα κάνω. Μην πάθει και κανένα έμφραγμα ο γνωστός κουβαρντάς κύριος Αλεξανδρίδης και το έχω βάρος στη συνείδησή μου.

Ο Θεόφιλος Ελευθεριάδης είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και πρώην συνδικαλιστής

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ