Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιώργος Τσουκαλίδης: Η ΑΕ Ευόσμου έχει πολλές προοπτικές

Γιώργος Τσουκαλίδης: Η ΑΕ Ευόσμου έχει πολλές προοπτικές

Δηλώσεις στην «Αγκίδα» έκανε ο προπονητής της ΑΕ Ευόσμου, Γιώργος Τσουκαλίδης, τόσο για τη μεγάλη νίκη της ομάδας επί του Ορέστη Ορεστιάδας, όσο και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Κιλκισιακό.

Αγκίδα: Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχατε μια πολύ σπουδαία νίκη κόντρα στον Ορέστη Ορεστιάδας. Πώς σας φάνηκε η εικόνα της ομάδας;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία, κάνανε μια μεστή εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Γενικότερα έπρεπε να διαχειριστούμε τα πρέπει του αντιπάλου καθώς προερχόταν από δύο αποτέλεσμα από τα οποία δεν ήταν ευχαριστημένος. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα πρέπει και τα θέλω του αντιπάλου, του δώσαμε χώρο συνειδητά και εν τέλει εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο που μας έδωσε . Γενικότερα όμως είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων που αντίπαλος μας δημιούργησε προβλήματα.

Αγκίδα: Η ομάδα είναι πλήρης για το επόμενο παιχνίδι;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Ναι, είμαστε προετοιμασμένοι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, αλλά πάντα έχουμε στόχο τους βαθμούς της νίκης. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι μια ιστορική ομάδα που έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Έχουμε δουλέψει αυτή την εβδομάδα πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου και θέλουμε να εκφραστεί όλη αυτή η δουλειά μας μέσα στο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Αγκίδα: Ο Κιλκισιακός είναι επίσης μια ομάδα η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ποια είναι η άποψη σας;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Βλέπουμε διάφορα πράγματα στην κατηγορία, καθώς ομάδες που δεν τις υπολόγιζε κανείς έχουν ξεκινήσει πολύ καλά . Παρ’ όλα αυτά είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Όλες οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ο Κιλκισιακός ιδιαίτερα είναι μία ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη παρά τα αρχικά άσχημα αποτελέσματα. Είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε στην έδρα μας και στοχεύουμε την νίκη.

Αγκίδα: Πως βλέπετε ως τώρα το ξεκίνημα της ομάδας; Είστε ευχαριστημένος;

Γιώργος Τσουκαλίδης: Εγώ αυτή τη στιγμή δεν κοιτάω τον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η προοπτική που έχουμε σαν ομάδα. Δεν ήταν το ταβάνι μας αυτό. Απωλέσαμε πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, η εικόνα μας ήταν καλή και δεν θέλω να πω αν αξίζαμε περισσότερα ή λιγότερα. Αυτό που κρατάω αυτή την στιγμή είναι πως δείχνουμε ότι είμαστε μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Η προοπτική μας είναι αρκετά καλή και μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα.

Η ΑΕ Ευόσμου αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 16:00 τον Κιλκισιακό στο δημοτικό στάδιο του Ευόσμου.

Τις ερωτήσεις στον Γιώργο Τσουκαλίδη έθεσε ο Μουμουλίδης Ιορδάνης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ