Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈχει δίκιο να δοξάζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Βόγγαλης

Έχει δίκιο να δοξάζει τον ΣΥΡΙΖΑ ο κύριος Βόγγαλης

Του Σωτήρη Παπανικολάου

Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, πρώην πρόεδρος και αντιπρόεδρος του τοπικού Σωματείου Εργαζομένων, κύριος Βασίλης Βόγγαλης, έχει δίκιο να δοξάζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που σε κεντρικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο, αγκάλιασε όλες τις συκοφαντικές καταγγελίες που έγιναν σε βάρος εργαζομένων και αιρετών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που χωρίς καμία διασταύρωση στοιχείων σπίλωσε με ερωτήσεις βουλευτών του τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, θεωρώντας ως αληθινές τις συκοφαντικές καταγγελίες σε βάρος εργαζομένων και αιρετών του δήμου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ, με εξαίρεση την Ανατολή Αγαθαγγελίδου, ήταν αυτοί που είτε αγκάλιασαν και υποστήριξαν όλες αυτές τις άθλιες καταγγελίες είτε δεν έπαιρναν θέση.

Κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε κεντρικά είτε τοπικά, δεν ζήτησε συγνώμη όταν όλες αυτές οι άθλιες ψευδείς καταγγελίες κατέπεσαν στη Δικαιοσύνη.

Έχει δίκιο ο κύριος Βόγγαλης να δοξάζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα που στήριξε με τέτοια αποφασιστικότητα τις ψευτιές για εξαΰλωση της περιουσίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από εργαζομένους και αιρετούς.

Ο Σωτήρης Παπανικολάου είναι συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, πρώην διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Θεσσαλονίκης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ