Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαγκόσμιο γεγονός στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Παγκόσμιο γεγονός στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 16 Μαρτίου 2025

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η Νατάσα Τσαουσίδου:

«Κρατήστε την ημερομηνία & μην κλείσετε τίποτα για το πρωί της Κυριακής 16 Μαρτίου 2025. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΑΣ.

Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη αλλά και τυχερή που συμμετέχω από την αρχή σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία που θα διοργανωθεί στην πόλη μας, την Θεσσαλονίκη μας!

Αυτό το παγκόσμιο γεγονός συνδιοργανώνουν με ευθύνη, με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα, με ενθουσιασμό και κυρίως με αγάπη, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΟΣΟΥ ALZHEIMER, με Πρόεδρο την παγκοσμίου φήμης και διεθνούς κύρους MD,phD- Μάγδα Τσολάκη – Νευρολόγο- Ψυχίατρο, Θεολόγο, Ομότιμη Καθηγήτρια ΑΠΘ & Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Σήμερα είχαμε την πρώτη μας συνάντηση στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον εξαιρετικό και άριστο γνώστη του θέματος, συνομιλητή και ένθερμο υποστηρικτή της παγκόσμιας πρωτοβουλίας μας, Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Στέλιο Αγγελούδη, και με τους δύο άμεσους, δυναμικούς και αξιόλογους συνεργάτες του, τον διακεκριμένο χειρουργό και Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας κ. Ευθύμιο Χατζηθεόκλητο από τον χώρο της Υγείας, αλλά και την πανελληνίως γνωστή πρώην Γενική Γραμματέα Αθλητισμού, πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκη, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νεολαίας & Εθελοντισμού κ. Κούλα Γιαννακίδου από τον χώρο του Αθλητισμού και την πολυβραβευμένη Δημοσιογράφο Νίκη Στρατηλάτη μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Βιοηθικής της Alzheimer Ελλάς και του Συλλόγου Φίλων της Alzheimer Ελλάς.

Πολύ σύντομα θα σας έχω όλες οι πληροφορίες μετά την μεγάλη συνέντευξη τύπου που θα δώσουν οι δύο συνδιοργανωτές και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς της πόλης.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ & ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ

“ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ… Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ