Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε μεγαλοπρεπή μεγαλοπρέπεια θα εορταστεί η 28η Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με μεγαλοπρεπή μεγαλοπρέπεια θα εορταστεί η 28η Οκτωβρίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στέλεχος της διοίκησης Αλεξανδρίδη στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και μάλιστα εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας προβάλει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη μεγαλοπρεπή μεγαλοπρέπεια με την οποία θα εορταστεί στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου το τετραήμερο του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου.

Μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις με μεγαλοπρέπεια προβλέπονται καθημερινά από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Με τόση μεγαλοπρεπή μεγαλοπρέπεια δεν εορτάστηκε ξανά η 28η Οκτωβρίου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Η Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 θα είναι αφιερωμένη στην μπύρα και θα έχει διαγωνισμό φαγητού και hot dog.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, θα είναι αφιερωμένο στο τσίπουρο. Θα τα πιούμε στη μνήμη του Αγίου Δημητρίου, μεγάλη η χάρη του;

Η Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένη στη Ρετσίνα και θα γίνει διαγωνισμός μακαρονοφαγίας.

Η Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024 θα είναι ημέρα του street food. Θα τιμήσουμε τους ήρωες που αντιστάθηκαν στους Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους κατακτητές και αναγκάζονταν κι εκείνοι να τρώνε στο ποδάρι;

Παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων και άλλες εκδηλώσεις δεν ανακοίνωσε ακόμη ο εντεταλμένος της Παιδείας. Ίσως έτσι να παραφορτωθεί το ήδη παραφορτωμένο πρόγραμμα των γεμάτων μεγαλοπρέπεια μεγαλοπρεπών εκδηλώσεων που προβάλει ο καλός δημοτικός σύμβουλος.

Τις μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις ποιος τις διοργανώνει;

Θεόφραστος Ασκλήπης

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ