Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚήρυξε τον πόλεμο στα περίπτερα ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Κήρυξε τον πόλεμο στα περίπτερα ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Του Γιάννη Καμαρινού

Η διοίκηση Αλεξανδρίδη και προσωπικά ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αφού δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο, αφού δεν μπορούν να κάνουν έργο ούτε για δείγμα, κήρυξαν τον πόλεμο στα περίπτερα.

Στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου που θα πραγματοποιηθούν αμφότερες την προσεχή Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, θα συζητηθεί πρόταση της διοίκησης Αλεξανδρίδη για τη διατήρηση ή την κατάργηση θέσης περιπτέρου επί της οδού Μαιάνδρου 68-70 και αποξήλωσης του κενωθέντος περιπτέρου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024, ο δήμαρχος υπερασπίστηκε την πρότασή του για την κατάργηση της θέσεως περιπτέρου που βρισκόταν μέσα στην πλατεία Ευόσμου, ισχυριζόμενος πως στο σημείο που βρισκόταν εμπόδιζε.

Για το περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Μαιάνδρου, το οποίο είναι λίγο πριν τη συμβολή με την οδό 25ης Μαρτίου για όσους κινούνται προς την περιφερειακή οδό, τι θα πει ο κύριος Αλεξανδρίδης; Γιατί το καταργεί; Ποιον εμποδίζει και καταργεί τη θέση;

Ο κύριος Αλεξανδρίδης κήρυξε τον πόλεμο στα περίπτερα, με τη δικαιολογία ότι έτσι προστατεύει τα καταστήματα που πουλάνε ίδια είδη. Ποιος; Ο κύριος Αλεξανδρίδης που με το καλημέρα της διοίκησής του κοπάνησε 35% αύξηση στα Ανταποδοτικά Τέλη οικιών και καταστημάτων. Ο δήμαρχος που όρμησε να ξεζουμίσει τα καταστήματα με τα Ανταποδοτικά Τέλη, προσπαθεί να δημιουργήσει την αίσθηση του προστάτη των καταστημάτων ψιλικών κλείνοντας τα περίπτερα.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης θα κάνει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου πρωταγωνιστή και στην κατάργηση θέσεων περιπτέρων. Όλο το πρόβλημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου τελικά ήταν τα περίπτερα, αλλά αυτό ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν το είπε προεκλογικά, γιατί το κατάλαβε μετεκλογικά! Στο μυαλό του δημάρχου η επιβίωση των καταστημάτων ψιλικών φαίνεται να περνάει από την εξαφάνιση των περιπτέρων. Φθηνός λαϊκισμός.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ