Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήμος Πρωταγωνιστής και στα λιοντάρια

Δήμος Πρωταγωνιστής και στα λιοντάρια

Του Γιάννη Καμαρινού

Ακούσαμε ότι ήρθαν με φόρα, αποφασισμένοι να βάλουνε τάξη και στο χάος της πλατείας δημαρχείου. Ακούσαμε γρυλισμούς λιονταριού και νομίσαμε ότι θα έμπαινε τάξη στην πλατεία την επόμενη μέρα.

Πέρασαν εννιά μήνες και τώρα θέλουν να συμφωνήσουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης τί θα γίνει στην πλατεία δημαρχείου. Δεν θέλουν να πάρουν μόνοι τους την ευθύνη.

Μεγάλη πλάκα έχουνε. Ό,τι θέλουνε το ψηφίζουν μόνοι τους, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν και χωρίς να ακούσουν κανέναν. Τους υπόλοιπους τους θυμούνται όταν δεν θέλουν να πάρουν την ευθύνη ή όταν δεν θέλουν να γίνει κάτι.

Δεν πρόκειται να βάλουν καμία τάξη στην πλατεία. Στην πλατεία η μόνη τάξη που μπορούν να βάλουν είναι να βγάζουν περίπτερα και ό,τι άλλο μπορεί να βγει, προκειμένου να μπούνε στη θέση τους τραπεζοκαθίσματα και αυτό το μαρτυρούν όσα ακούστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Σεπτεμβρίου 2024 για την κατάργηση θέσης περιπτέρου.

Τελικά λάθος ακούσαμε. Τα λιοντάρια δεν γρυλίζανε. Τα λιοντάρια κακαρίζανε. Δήμος Πρωταγωνιστής λοιπόν και στα λιοντάρια, όμως όχι σ’ αυτά που γρυλίζουνε, αλλά στα άλλα που κακαρίζουνε!!

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ