Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί έπαιζε ο Άρης την Τετάρτη κύπελλο…

Γιατί έπαιζε ο Άρης την Τετάρτη κύπελλο…

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024.

Όλος ο κόσμος ήξερε πως αυτό έγινε γιατί στις 25 Σεπτεμβρίου έπαιζε ευρωπαϊκό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ. Φυσικά ούτε ο δήμαρχος, ούτε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παραδέχτηκαν κάτι τέτοιο.

Μάλιστα ο πρόεδρος είπε πως είχε δικαίωμα να βάλει τη συνεδρίαση όποτε ο ίδιος ήθελε και αυτό έκανε, ξεχνώντας ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι είναι εργαζόμενοι και έχουν συμφωνήσει όλοι μαζί πως το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει ημέρα Τετάρτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στην ερώτηση δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης για την ημέρα, εκτός από τον πρόεδρο που απάντησε ότι είναι δικαίωμά του να βάζει τη συνεδρίαση όποτε θέλει, πετάχτηκε εκτός μικροφώνου κι ένας δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης για να πει πως αυτό έγινε επειδή έπαιζε ο Άρης για το κύπελλο Ελλάδας.

Τα ευφυολογήματα τον μάραναν τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο. Λίγο αργότερα όταν τον ρώτησαν κάτι σημαντικό για τον τομέα ευθύνης του, το οποίο έπρεπε να απαντήσει από μικροφώνου, «έραψε» το στόμα του, παριστάνοντας τον πρωταγωνιστή σε βωβό κινηματογράφο.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ