Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν θα γίνει καινούργιος εάν αλλάξει όνομα

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν θα γίνει καινούργιος εάν αλλάξει όνομα

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν θα γίνει καινούργιος εάν προσθέσει ακόμα μία λέξη στο όνομά του.

Το Ελευθέριο δεν είναι υποβαθμισμένο επειδή το όνομά του δεν μπήκε στο όνομα του ενιαίου δήμου.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο, γιατί όπως και το Κορδελιό, όπως κι ένα μέρος του Ευόσμου, ζει καθημερινά μέσα στη δυσοσμία.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας και αυτός ο δήμος δεν έχει στάδιο.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας και αυτός ο δήμος δεν έχει κολυμβητήριο.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας και αυτός ο δήμος έχει 52 υπόγειες αίθουσες διδασκαλίας και μερικές δεκάδες κίμπο, στα οποία κάνουν μάθημα παιδιά.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας και αυτός ο δήμος με μερικές σταγόνες βροχής μετατρέπεται σε Βενετία.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, στον οποίο το μερεμέτισμα και η λειτουργία ενός υπόγειου πάρκινγκ έχει αναχθεί σε πρόβλημα παρόμοιο με το Κυπριακό.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας, στον οποίο, στα δεκατέσσερα χρόνια της ύπαρξής του, δεν έγινε ούτε ένα μεγάλο έργο και στον οποίο παρουσιάζονται τα μερεμέτια ως έργα.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, στον οποίο το Μετρό θα έρθει ίσως κάποτε, μετά από πολλά χρόνια.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, στον οποίο όμως δεν υπάρχει ούτε ένα πάρκο της προκοπής και ούτε υπάρχει προοπτική για να γίνει.

Το Ελευθέριο είναι υποβαθμισμένο γιατί ανήκει στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας, στον οποίο μεγάλος αριθμός αυτοδιοικητικών και επί πολλές θητείες προσπάθησε να μας πείσει πως τα παλιά κοιμητήρια του Ελευθερίου Κορδελιού, ακίνητο αξίας περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ανήκουν στον δήμο.

Γι’ αυτά και για άλλα πολλά παρόμοια είναι υποβαθμισμένο το Ελευθέριο και όχι γιατί δεν ακούγεται το όνομά του στο όνομα του ενιαίου δήμου. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια, λαϊκισμοί και τοπικισμοί που θέλουν να κρύψουν την αλήθεια.

Βασίλης Κιμ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ