Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιφυλάξεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τα πασαλάκια στην οδό Παπανδρέου

Επιφυλάξεις του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου για τα πασαλάκια στην οδό Παπανδρέου

Στη Βεργίνα Τηλεόραση ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δεν μίλησε μόνο για την ανάγκη ανέγερσης νέων σχολικών κτηρίων, αλλά μίλησε και για την πρόταση να μπούνε πασαλάκια στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό και είπε τα παρακάτω:

«Οι επιφυλάξεις μας είναι ότι σε όποια περιοχή μπήκαν αυτά τα πασαλάκια δεν λειτούργησαν και δείτε κάτω στο κέντρο της πόλης. Μπήκαν, βγήκαν, ξαναμπήκαν, ξαναβγήκαν. Δεν λειτούργησαν τα πασαλάκια, διότι δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να αστυνομεύσεις μια περιοχή. Δεν μπορούμε να μεταφέρουμε στους πολίτες την αστυνόμευση της περιοχής από τα όργανα της αστυνόμευσης, που είναι η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία. Άρα να πάμε σε αυτοδικία, ο κάθε πολίτης όταν τον κλείνει ο μπροστά να κατεβαίνει και να μαλώνει. Όχι, θα πρέπει να υπάρξει σωστή αστυνόμευση.

Ήδη εμείς τρέχουμε για να ανοίξουμε το κλειστό, επί είκοσι χρόνια, υπόγειο πάρκινγκ που υπάρχει στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου με μια χρονοβόρα διαδικασία, τέτοιες όμως είναι οι διαδικασίες του δήμου χρονοβόρες και πρέπει με αυτές να εναρμονιστούμε. Να ανοίξουμε αυτό το υπόγειο πάρκινγκ, να δώσουμε διέξοδο στους ανθρώπους για πάρκινγκ και με σωστή αστυνόμευση να μπορέσουμε να λύσουμε το πρόβλημα».

Ο κύριος Αλεξανδρίδης συνέχισε τονίζοντας κατηγορηματικά πως τα πασαλάκια δεν είναι λύση για την οδό Ανδρέα Παπανδρέου και υπογράμμισε πως πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε να μην περνάνε από τη συγκεκριμένη οδό τα οχήματα που θέλουν να κατέβουν από την περιφερειακή οδό στην οδό Μοναστηρίου, αλλά να περνάνε μόνο τα οχήματα που θέλουν να επισκεφθούν την αγορά, που βρίσκεται πέριξ της οδού, και αυτά να παρκάρουν στο υπόγειο πάρκινγκ και στις παράπλευρες οδούς.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ