Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ16 νέα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και ούτε ένα από αυτά στο Δήμο...

16 νέα σχολεία στη Θεσσαλονίκη και ούτε ένα από αυτά στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στη Βεργίνα Τηλεόραση μίλησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και ρωτήθηκε γιατί από τα 16 νέα σχολεία που θα χτιστούν στη Θεσσαλονίκη δεν θα χτιστεί ούτε ένα στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στον πιο νεανικό δήμο της χώρας, με τους 18.500 μαθητές και με τις τόσο μεγάλες ανάγκες σχολικής στέγης.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης επέρριψε ευθύνες γι’ αυτό στις προηγούμενες διοικήσεις του δήμου, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Παιδείας και στην κυβέρνηση.

Στην ερώτηση εάν έκανε ο ίδιος ενέργειες και αν πρόβαλε ενστάσεις προς το αρμόδιο υπουργείο, απάντησε πως έγιναν ενέργειες, αλλά η διαδικασία έχει δρομολογηθεί εδώ και χρόνια. Επιπλέον τόνισε πως ως αντιπολίτευση πίεζε για το θέμα της σχολικής στέγης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν πιέζει ώστε να γίνουν νέα σχολικά κτήρια, απάντησε ότι αυτό κάνει όλη η διοίκησή του, για να δεχθεί την ερώτηση εάν βρίσκει ευήκοα ώτα και να απαντήσει ξανά ότι «και ο κύριος Ταχιάος είναι γνώστης και ο κύριος Σταϊκούρας είναι γνώστης και ο κύριος Λιβάνιος είναι γνώστης και όλη η κυβέρνηση γνωρίζει».

Στη νέα ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι λέει η κυβέρνηση, αφού γνωρίζει, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απάντησε ότι «περιμένουμε να δούμε τις χρηματοδοτήσεις που θα βγούνε για τα επόμενα σχολεία».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ